Idei de cadouri de Crăciun de pe GearBest

Se apropie Crăciunul, cred că știi asta, nu? Eu personal îmi fac o listă de persoane și eventual de gadget-uri pe care și le-ar dori. Apoi uit de ea și îmi aduc aminte abia atunci când e deja târziu să le mai comand. Anul acesta va fi diferit. Dacă tot am testat gadget-uri chinezești m-am gândit că mai este suficient timp ca să și comand câte ceva, pentru cadouri,  având în vedere că durează cam trei săptămâni să ajungă.

Sunt gadget-uri ieftine cu care nu ai cum să dai greș, unele dintre ele testate de mine sau de apropiați care au fost foarte mulțumiți de ele. Sunt mai multe categorii de reduceri la care trebuie să fii atent, eu m-am uitat la telefoane mobile, tablete și laptop-uri cu Windows, gadget-uri de fun, casă și grădină și desigur jucării. Link-urile către ele le găsești aici:

mi-band-2

Reduceri GearBest  – Xiaomi Mi Band 2 – Nu mă arunc la smartwatch-uri pentru că știu că nu toate modelele sunt chiar fiabile, dacă însă vrei să îți monitorizei efortul și pașii, Mi Band 2 este una dintre cele mai ieftine și bune alegeri.

mi-notebook-air_02

Tablete și Laptop-uri – Xiaomi Air 12 mi-a atras atenția de ceva vreme. Pare un ultrabook bun și chiar mult mai ieftin decât al competiției. Nu l-am testat încă, dar sper să o fac în curând.

axon-mini-premium1

Smartphone-uri – ZTE AXON Mini 4G – Un dispozitiv pe care nu am avut ocazia să îl testez pe blog însă pe care l-am văzut la MWC și la IFA 2016 și care m-a surprins prin cât de bine se mișcă și în principal pentru cum se aude. Da, vine cu Android 5.1 însă a primit updateul pentru 6.0 și la 150 de dolari e un best buy.

Gadget-uri și Electronice – Baterie externă Xiaomi de 10.000 mAh. Suficientă cât să încarce un telefon de cel puțin 3 ori, construcție metalică și dimensiuni reduse ca să îți fie mai ușor să o cari după tine.

maxresdefault

Gadget-uri pentru casă și birou – Lumină pentru WC. Nu glumesc, e chiar o lampă cu LED pe care o pui în vasul de WC și care se aprinde atunci când te apropii de el. O idee bună pentru cei care nu găsesc întrerupătoarele noaptea.

jjrc-h36-mini-24g-4ch-6axis-gyro-headless-_57

O grămadă de jucării – Dronă jucărie – Dacă tot îți cere cel mic o dronă de ce să nu îi dai link-ul acesta lui Moș Crăciun. Poți să îi spui să îi aducă două ca să ai una de rezervă în caz de se strică prima.

Ultimele articole

Articole recomandate

56 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.