I love MiniPrix!

Mi-a adus aminte prietenul şi colegul eCostin de dragul de MiniPrix Otopeni. A treia zi de Paşte am dat şi eu lovitura la ei. Patru sacouri dintr-o lovitură. Trei bucăţi de la Zara, una de la lefties. Să nu uit de două tricouri foarte bune. V-am mai spus deja că sunt chibzuit-zgârcit, dar când dau de asemenea preţuri, mă transform şi uit măsura. Eu spun însă că am făcut o afacere. Pe afară nu găseşti un sacou bun de la Zara sub 40 de euro, chiar 60 uneori. Aici erau la 10 euro echivalent. 36 de RON pentru un sacou de lână naturală sau bumbac.

Cele pe care le-am luat ştiu că sunt de prin toamnă din magazine, dar arată beton şi merg pe moda de anul acesta. Oricum la bărbaţi e mai simplu. Jeanşi sau un raiat, un tricou sau cămaşa şi sacou. Aspect proaspăt şi modern în orice împrejurare.

Nu că aş fi vreun metrosexual, însă meseria mă obligă să fiu atent cum mă îmbrac. Sunt cu ochii şi prin magazine când ies din ţară şi vă încurajez să vă înnoiţi cu încredere la MiniPrix, că au haine de calitate. Acesta este un outlet adevărat, nu glume precum cel adidas sau Nike din Otopeni.

Fiţi cu băgare de seamă şi verificaţi posibilele defecte ale produselor. Dacă ţineţi morţiş să le luaţi aşa cu defect puteţi cere o reducere de până la 30%.

Important de ştiut este că nu au tot timpul chestii pe gustul meu. Trebuie să nimereşti când aduc marfă proaspătă. Împrieteniţi-vă cu fetele de acolo. Otopenencele (sper că am scris bine!) sunt de treabă şi vă spun când vine camionul.

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

  1. Mai Georgele, tu ma sperii…Mai ramane sa semnezi articole in Ioana, sa te epilezi pe piept si sa pozezi in The One. Si da, frate, zgarciob mai esti! :)

  2. Apreciem, totusi, ca nu ne-ai aratat trupul tau fizic imbratisat de sacouri. :)) Asa, pozele sunt nu-hu-hu-mai bune de folosit in postere la Apaca.

    Colectivul Sectiei Corespondenti, powered by me

  3. Si ca sa vezi ca ramai mare personaj, mi-ai si inspirat un post. Te-astept cu comentarii. Cum unde? calangiu.blogspot.com. You’re the man!

  4. Cata, MiniPrix-ul despre care vorbim este peste drum de Aeroportul Otopeni. In rest va multumesc pentru aprecieri, in special domnului Calangiu. Acest mic-Titulescu al modei! :) Asta a fost intradevar iepurasul meu. Consider ca a fost ca un dar al providentei. :)

  5. Nu prea cred ca sunt sacouri Zara mai ieftine in Romania ca in afara. Cu atat mai putin sa coste 10 euro sacoul. Te-ai uitat atent la eticheta? Poate-o fi Zarra, Zora, Zaro etc

  6. @outleturi.ro:hainele de acolo sunt foarte ZARA, trust me…numa ca nu sunt the latest trend, adik ala care inca e in mintea designerului. si chiar merita sa dau banii pe ele. eu sunt fan miniprix!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.