Categorie: General

I love MiniPrix!

Mi-a adus aminte prietenul şi colegul eCostin de dragul de MiniPrix Otopeni. A treia zi de Paşte am dat şi eu lovitura la ei. Patru sacouri dintr-o lovitură. Trei bucăţi de la Zara, una de la lefties. Să nu uit de două tricouri foarte bune. V-am mai spus deja că sunt chibzuit-zgârcit, dar când dau de asemenea preţuri, mă transform şi uit măsura. Eu spun însă că am făcut o afacere. Pe afară nu găseşti un sacou bun de la Zara sub 40 de euro, chiar 60 uneori. Aici erau la 10 euro echivalent. 36 de RON pentru un sacou de lână naturală sau bumbac.

Cele pe care le-am luat ştiu că sunt de prin toamnă din magazine, dar arată beton şi merg pe moda de anul acesta. Oricum la bărbaţi e mai simplu. Jeanşi sau un raiat, un tricou sau cămaşa şi sacou. Aspect proaspăt şi modern în orice împrejurare.

Nu că aş fi vreun metrosexual, însă meseria mă obligă să fiu atent cum mă îmbrac. Sunt cu ochii şi prin magazine când ies din ţară şi vă încurajez să vă înnoiţi cu încredere la MiniPrix, că au haine de calitate. Acesta este un outlet adevărat, nu glume precum cel adidas sau Nike din Otopeni.

Fiţi cu băgare de seamă şi verificaţi posibilele defecte ale produselor. Dacă ţineţi morţiş să le luaţi aşa cu defect puteţi cere o reducere de până la 30%.

Important de ştiut este că nu au tot timpul chestii pe gustul meu. Trebuie să nimereşti când aduc marfă proaspătă. Împrieteniţi-vă cu fetele de acolo. Otopenencele (sper că am scris bine!) sunt de treabă şi vă spun când vine camionul.