Avem pe mână fiecare câte un Huawei Watch GT3. Eu pe cel de 46 mm iar Lorena pe cel de 42 mm, pentru doamne și domnișoare. Îmi place că au preluat ideea de la Watch GT2e de a face două variante diferite de smartwatch-uri, pentru că deși pot fi considerate unisex, o femeie nu se va simți niciodată confortabilă cu un ceas de 46 sau 48 de mm pe mână. Pur și simplu nu se potrivește cu nimic. GT3 schimbă această regulă și vine cu o mulțime de funcții și caracteristici de la Watch 3 Pro, pe care l-am testat acum câteva luni, într-un pachet mai accesibil.
Avem aceiași senzori de puls, de măsurare a oxigenului din sânge și a pașilor, dar și unul complet nou. Senzorul de temperatură se poate dovedi cel mai important din această ecuație, mai ales că măsoară continuu aceste valori. Atunci când temperatura corpului crește pe durata uneia sau două zile e un semn că organismul luptă de obicei cu o infecție și vei putea lua măsuri mai rapide ca să tratezi cauza. Ceasul te va avertiza în această situație iar tu vei reacționa mai rapid. O răceală simplă poate fi ameliorată sau evitată prin măsurarea semnelor vitale.
Partea de somn este și ea foarte importantă și reacționezi mult mai bine la un impuls cum este graficul din aplicație. Ceasul măsoareă și noaptea valorile enumerate mai sus, și face o medie bună după doar 3-4 nopți de purtare. Hai mai bine să îți povestesc despre acestea îmreună cu Lorena în clipul de mai jos.