HUAWEI MATE 30 PRO – PRIMUL TELEFON FĂRĂ GOOGLE

Spuneți bună dimineața primului telefon cu Android dar fără Google. Înțelegerile dintre SUA și Huawei au cam picat, iar Huawei nu prea are voie să folosească nici o aplicație de la Google pe noile telefoane, care apropo, sunt aproape ceea ce trebuie.

Pe scurt, noul Huawei Mate 30 Pro și frățiorul său mai mic, Mate 30 sunt ce trebuie. Au îmbunătățit partea de hardware acolo unde contează, și, deși au cam exagerat cu comparațiile față de Samsung și Apple, și superlativele legate de fiecare componentă în parte în timpul prezentării, tot nu pot să îi condamn. Își doresc să cucerească lumea cu tehnologia lor, și nu sunt departe.

Mate 30 Pro vine cu aceleași camere performante de pe Huawei P30 Pro, cu mici îmbunătățiri, o cameră Wide, una cu Zoom 3X optic și nu mai puțin de 50X zoom digital, o baterie de 4500 mAh cu încărcare super rapidă chiar și pe wireless și un ecran care se prelungește până aproape de spatele telefonului.

Cel mai rapid și mai nou procesor de la Huawei, Kirin 990, 8 GB RAM și stocare de la 128 GB pe Mate 30 simplu și de la 256 GB pe Mate 30 Pro. Display-ul este din altă lume, este curbat până pe margini și surprinzător nu este atât de sensibil, nu am deschis nici o aplicație din greșeală, și da, este OLED pe ambele modele.

Vă las cu mai multe impresii în cliul de mai jos unde puteți să îl studiați îndeaproape.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.