GoPro Hero 9 – Camera ideală pentru vacanță

La sfârșitul anului trecut, în colaborare cu Moș Crăciun, pe lângă drona despre care am vorbit acum câteva zile am luat și un GoPro Hero 9 Black. Planul era să nu folosesc telefonul la scufundări, chiar dacă și acesta ar fi trebuit să reziste sub apă. Pur și simplu aveam încrederea că mă voi scufunda la mai mult de un metru și jumătate și voiam o cameră care știam că va rezista, în plus am fost fascinat de ideea de a avea un ecran frontal, pe care să mă și văd, pe un GoPro. Simțeam că îmi va ușura mult mai mult viața, lucru care s-a și întâmplat.

GoPro Hero 9 Black este cea mai bună cameră GoPro de până acum, așa cum probabil spune și reclama. Adevărul este că acest model vine cu cele mai multe schimbări de până acum, chiar și la capitolul baterie. Se încălzește mai puțin, e sensibil mai mare, și are o baterie mai bună chiar dacă nu mai este compatibilă cu cele de la modelele anterioare. A ținut cu brio mai bine de o oră de plimbare în fiecare zi și am reușit să fac o mulțime de poze, clipuri, și chiar și un vlog cu el.

Mai jos găsești o parte dintre aceste poze needitate, direct din cameră, așa cum v-am obișnuit. Sper să te lămurească acest review dacă merită pentru tine o astfel de achiziție pentru vacanță. Pentru mine a meritat, și chiar și Andrei este de acord că poate fi o cameră excelentă de vlog, mai ales pentru simplitatea în operare și dimensiunile extrem de reduse.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut, pe aceasta cale vreau sa va felicit pentru toate postarile voastre ,sunteti o echipă faină, si tot pe această cale as vrea să vă întreb dacă aveți cumva vreun review despre go pro 360,m-ar interesa cam unde se situează ca action cam.
    Va multumesc mult!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.