Galaxy Watch 4 Classic – REGELE S-A INTORS!

Samsung Galaxy Watch 4 Classic este primul smartwatch de la Samsung care rezolvă complet toate problemele, sau mai bine spus neajunsurile generațiilor anterioare. Își spală păcatele în cel mai simplu mod posibil, cu un sistem de opare nou nouț, cu care poate face aproape orice.

Până acum, smartwatch-urile Samsung au funcționat cu un sistem de operare propriu, acel Tizen OS, care era destul de limitat la capitolul aplicații, și desigur funcții pe care le putea îndeplinea ceasul. Nua fost niciodată un concurent veritabil pe partea de Android, cu ceasul de la Apple. Acum este, pentru că au decis să folosească Android Wear, un sistem de operare specializat pentru acest tip de gadget-uri. Este fluid, e rapid, are sute de aplicații compatibile atât pe ceas cât și pe telefon, este smartwatch-ul pe care ni-l doream dintotdeauna.

Bachiar este independent de telefonul mobil, pentru că acum chiar poți să pleci cu el la alergat, să asculți muzică fără eforturi masive de a copia melodiile pe el, să plătești la supermarket și chiar să vorbești la telefon de pe el.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.