CURIOSITY 93- MacBook Pro, Transplant Rinichi Porc, House On Fire, China pe Lună, Skydiving în Space

Se întâmplă multe lucruri în lume, dar, ca niciodată, am simțit că această săptămână a fost de foc. Și asta nu doar din perspectiva lansărilor de produse. De la noile MacBook-uri Apple cu niște procesoare care promit și luna de pe cer, la noile telefoane de la Google, Pixel 6 și Pixel 6 pro despre care știam aproape toate detaliile, la Huawei Nova 9 și chiar noul smartwatch Samsung, Galaxy Watch 4 Classic, care m-a impresionat atât de mult de am vorbit jumătate de oră despre el. Ba chiar mai mult că fișierul video brut avea aproape 50 de minute.

Mă gândesc mai degrabă la criza economică, politică și sanitară din România. Mă gândesc că booster-ul de vaccin m-a pus în cap pentru o zi, însă acum mă simt mai bine ca niciodată, și la faptul că lumea trece mai repede prin fața ochilor noștri pe cât putem noi percepe. Lucrurile se întâmplă mai repede decât ne putem da seama și câteodată e sănătos să mai iei o pauză, să te refaci psihic dar și fizic, ca să ai puterea să mergi mai departe și să ajungi mai departe decât ceilalți.

Sper că nu te-am băgat prea mult în ceață, tocmai de aceea lasă-ne să te încântăm cu cele mai noi știri din lume, tehnologie, domeniul auto, știință și spațiu, precum și puțin Crypto, așa cum te-am obișnuit în fiecare sâmbătă dimineață.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.