Fuga la ţară!

Incepand cu 15 septembrie, ANTREC Romania a lansat a XII-a editie a Programului Special „ Vacanta la Tara”, program prin care se ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat in satele romanesti, la tarife promotionale.

Pachetul de servicii consta in 5 nopti de cazare , incepand cu ziua de Duminica si terminand cu ziua de vineri, la urmatoarele tarife:

–      Pensiuni de 2 margarete = 150 LEI / pers / sejur
–      Pensiuni de 3 si 4 margarete = 195 LEI  / pers / sejur
Pana la 31 octombrie 2008, turistii pot face rezervari la pensiuni din peste 30 de localitati prin intermediul filialelor ANTREC din judetele Alba  Arges Brasov Buzau  Covasna Gorj Harghita Neamt Vrancea Sibiu Suceava.

Detalii pe site-ul www.antrec.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Mi-aduc aminte ca prin februarie – martie anul acesta am fost intr-o pensiune turistica. N-am sa-i spun numele aici, dar era laudata si para-laudata pe site-ul ANTREC (daca nu ma insel). Tarife promotionale, platesti 3 zile si stai 4 … OK. Am pus botul, mi-am luat zile libere si da-i la relaxare. Acolo: jeg, mancare naspha, servire de kkt, personalul (patronii) niste scartzari, care-mi recomandau sa nu tin caloriferul pe „maxim”, e deajuns si pe „3” … samd. Traiasca turismu’ in Ro.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.