Limba despicată a lui Mihai Ursu


Vechiul meu prieten pe care îl alintăm „Mamae” datorită proporţiilor sale mai mult decât rubensiene, a reuşit să îmi gâdile azi foarte plăcut retina şi apoi scoarţa cerebrală cu o scriitură demnă de o cauză nobilă: dezinsecţia, deratizarea, igienizarea şi dezinfectarea tuturor „open-space-urilor” de prin multinaţionalele din România. Pe principiul 50% admit că fac sex oral, 50% nu recunosc că dau limbi, vă recomand cu căldură:

Coană Europo, îţi plac limbile?

Faceţi cîtă caterincă vreţi, dar pe 26 septembrie, coana Europă a decretat în toate ţările vecine şi prietene din UE că e Ziua Internaţională a Limbilor. Ce vi se pare atît de amuzant? În fond, bătrîna Europă are hachiţele ei, de pensionară crescătoare de guguştiuci şi trebuie să îi facem pe plac, că are pensia mare şi ne mai dă şi nouă mărunţiş de o pungă de seminţe să-i aducem poşta…

În Europa contemporană, care nu mai e a untului, ci a limbilor, toată lumea se repede să arunce limbi necondiţionate…

Integral pe blogul lui Mihai Ursu pe care îl adăugăm dealtfel azi la blogroll, ca să mă pot mândri că am de acum doi prieteni care scriu mai bine ca mine. Primul rămâne tot Dono.

„Mamae” te pupă „Eonică”!

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

4 Comments

  1. Eh, maică, eram io tînăr, dar tot îmi amintesc că eram io mai subţirel pe vremea aia. Poanta cu Mamaea şi cu Ionică e din altă istorie, una despre un coleg producător. Unul care a montat, într-o bună zi, tot telejurnalul pe o singură casetă. Cine e de meserie, ştie ce tîmpenie gravă înseamnă asta. Dar Ionică, dincolo de constantele sale obiecţii referitoare la cerinţele muncii în televiziune, avea şi o latură feminină: Mămaia. Care îl aştepta, idilic, în sătucul său cu brazi, unde nici factorul poştal nu vine să tulbure minunata reverie bucolică, poate şi pentru că, la intrarea în sat, nici el nu poate rezista diavolului şi se trage la crîşmă cu toţi flăcăii şi cu gospodarii, unde cinstesc banii de pensii ai moşnegilor, alocaţiile tinerelor vlăstare şi venitul minim garantat al naţionalităţilor conlocuitoare.

  2. mamae, da’ te citeste lumea, nu-i de saga… ma calca traficantii tai si ma citesc de ma rup, de ieri pina azi… am crescut cu 30 la suta. sa-ti dea dumnezeu sanatate, putere de munca, mercedes benz, cont in valuta plin cu valuta, secretara de 20 de ani dezinhibata cu prietena dornica de noi experiente, contract cu CNN si cu Hollywood, pe Richard Gere sofer la limuzina si pe Tea Leoni maseuza personala, sa creasca busuioc pe unde calci pamintul si sa rasara monezi de o lira stelina pe unde calci asfaltul, sa ai herghelii de cai putere si crescatorii de admiratoare intre 18 si 25 de ani, sa uiti cit mai e salariul de la maririle saptaminale si de la prime, sa te caute guvernul sa iti dea spaga si tu sa ii refuzi, ONU sa mai astepte doar semnatura ta pe actul de instituire a pacii globale, caprioarele sa iti manince din palma, premiul Nobel sa se cheme de saptamina viitoare Premiul Buhnici, sa transformi femeile trecute de prima tinerete in june de 18 primaveri numai cu o binecuvintare, sa descoperi leacul pentru SIDA in pauza de cafea de joia viitoare iar solutia la incalzirea globala sa o ai in minte chiar miine dimineata, cind te trezesti in Burj Al Arab, unde ei te platesc pe tine sa stai. Amin!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.