FREEBUDS STUDIO vs Sony WH-1000XM3 vs BOSE 700

Freebuds Studio sunt prima generație de căști Over-Ear cu Noise Cancelling de la Huawei. Am vrut să țin minte acest aspect atunci când m-am gândit să le critic. Se pare că există însă mulți jucători în piață pe acest domeniu, iar departamentul de cercetare de la Huawei și-a făcut treaba destul de bine. Au reușit să preia o mulțime de elemente de design, construcție, atenuare de zgomot și sunet de la ceilalți competitori și să lanseze un produs care este bun. Nu excelează la toate capitolele însă bifează cu brio toate aspectele menționate mai sus.

Prima dată când le pui pe cap observi că sunt destul de ușoare și foarte comode. Nu te jenează, nu te deranjează poziția cupelor simetrice și nu te incomodează punctele de presiune.

Conectarea este rapidă cu orice telefon, și mai rapidă cu telefoanele Huawei ce suportă EMUI 11. Adică P40 Pro, Mate 40 Pro și Mate XS. Cu acestea din urmă va funcționa și pe codec-ul proprietar ce permite transferul la 990 Kbps, adică o calitate identică cu cea pe cablu, dacă și sursa ta de audio are același bitrate.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.