Face BMW Z4 gogoşi?

Claudiu David a testat pentru www.buhnici.ro, noul BMW Z4 2009.

Acesta este doar începutul. Experienţa completă… foooarte curând pe www.buhnici.ro.

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

  1. Ti’am vazut azi masina si mi se pare urata reclama aia cu GEORGE BUHNICI din parbriz seamana cu cele de la camionagii cu „GIGI”

  2. George ce vrei sa ne arati? Noi santem asa cum stim si cum stii, deci ce ne arati tu nu este decat fructul interzis noua romanilor din mai toate clasele. Stiu ca faci asta din pasiune pt. masini, dar oare sa fie numai asta? Nu prea te mai cred ,dar o sa consider in continuare ca esti o simpatie a mea.Te admir pentru propulsia ta in lumea in care esti acum dar vreau sa-ti spun ca la PRO-TV dupa Esca care este de departe cea mai buna dintre fetele greu de egalat, ai si tu un loc la care sant sigur ca aspiri. Sa ai noroc, dar mai bine era atunci cand incercai sa ne castigi cu .sfaturile tale pertinente despre BMW etc.Poate daca iti voi cere un sfat de experimentat” mi-l vei da.Vreau sa plec in Germania dupa un BMW S3 care sa nu fie peste 10.000 si mai ales sa nu fie inferior unui Logan cu asa zis toate optiunile. Prefer sa nu plictisesc.Ti-as spune sa o pupi pe Esca dar stiu ca nu ai astfel de posibilitati.Am re3usit sa te supar tare??? Scuze…

  3. Termina Seb. Din ce ai scris mai sus e lesne de inteles ca nu prea stii ce poate un BMW, ca sa NU spun ca mi-ai spulberat orice indoiala ca AI fi CONDUS un BMW. In fine, din ce am vazut in film mi s-a parut un test decent pentru o asemenea masina.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.