Evadarea din „normal” (P)

Normal este să muncești doar opt ore pe zi. Eu trag dublu și mai bine. Când mă opresc, visez. La propriu și la figurat. Noptile de luni până vineri dorm ca un butuc după câte o zi plină dar în weekend evadez cu fetele mele. Facem planul cu grija, așa cum o să vezi mai jos și pornim în câte o aventură. Cea mai recentă a fost un weekend la Florența unde am luat străduțele la picior, am testat mâncarea din „tratorii” și am învârtit caruselul.
 


 
Așa arată momentele la care visez și în puținele momente când mă opresc. Pauza mea din timpul zilei este cafeaua. Stăm la ceașcă și facem planuri, o glumă, ronțăim un biscuit . Dacă se poate, alături de acel cineva important. Alături de Lorena și de Ariana îmi amintesc de fiecare dată ce este important. Las telefonul și laptopul deoparte și stăm împreună, râdem împreună și chiar dansăm. Desigur, eu nu dansez la fel de bine ca ele dar le fac să zâmbească cel puțin.

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

  1. Bravo maestre! Imi place simplitatea ta si tot ceea ce prezinti pe blog-ul tau! Iti faci foarte bine treaba incat nu ar trebuii sa ai hateri:) continua tot asa si totusi nu ma pot abtine sa-ti zic ca ai uitat de Mercedes ML. Sau cel putin n-am gasit-o eu pe blog! Astept raspuns. Bafta!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.