VIDEO – Sony NW-A25HN – MP3 Player cu High Resolution Audio

Sony_Walkman_NW-A25HM_Review_Buhnici

Îmi aduc aminte și acum, foarte vag, de primul meu player audio. Nu era un MP3 player, pe vremea respectivă nu se inventase încă acel format. Era cu siguranță pe casetă. Cel care mi-a rămas întipărit mai bine în minte era un cd-player portabil. Atunci s-a făcut trecerea de la analog la digital. Nu mai știu de la ce brand era, însă țin minte că avea carcasă metalică, și puteam trece de la o piesă la cealaltă fără să mai car un creion sau un pix în buzunar. Știți voi la ce mă refer, nu?

Așadar, de ce avem nevoie de un MP3 player dedicat, când orice smartphone, ba chiar și multe dumb-phone-uri pot rula muzică. Sunt mai multe aspecte însă cel care primează este calitatea. Calitatea costă. Din acest motiv multe din telefoanele de astăzi nu dețin un amplificator sau un procesor de sunet bun. Chiar dacă vei folosi o pereche de căști scumpe, fără un procesor de sunet dedicat nu vei obține rezultate cu mult mai bune. 

Acest Sony Walkman, pentru că au păstrat denumirea pentru care erau cunoscuți odată, integrează un procesor de sunet de calitate, și vine în pachet cu o pereche de căști cu noise-cancelling. Au o mufă specială și un microfon pe fiecare cască. Poți folosi și alte căști însă nu vei beneficia de atenuarea de zgomot al cărui procesor se află tot în player.

Player-ul rulează orice format cunoscut de audio, chiar și faimosul FLAC cu care o singură melodie poate ajunge și la 100 MB. Are 16 sau 32 GB stocare internă însă suportă și carduri microSD de până la 200 GB. Are chiar și Bluetooth dacă vrei să folosești niște căști cu fir, sau pur și simplu să asculți muzica pe boxe mai mari.

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

  1. Este ceva telefon pe piata care sa redea sunet la o calitate buna? Momentan detin un note 3 si mi se pare o gluma cum se aude muzica la casti, aceleasi casti la care se aude infinit mult mai bine la laptop.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.