Electrica de 4999 Euro – Citroen Ami – Prim Contact Nefiltrat (Fără AC)

Citroen Ami este ceva cu totul diferit. Prețul ei este de doar 4999 de Euro, unde s-a aplicat deja o reducere de la programul Rabla Plus. Desigur, e o reducere mai mică pentru că și prețul acestei mașini este foarte mic. Am testat-o mai în detaliu pe Cavaleria.ro iar eu vă spun primele mele impresii, prima dată când m-am urcat în ea.

Ca să o conduci ai nevoie de carnet, deși are doar vreo 8 cai putere și viteză maximă de 45 Kmh. Apropo, carnetul este pentru regulile de circulație, dacă mergi pe trotuar nu ai nevoie de el.

Ami este o micro-compactă, o cutiuță mică pe patru roți, cu un motor electric și cam atât. Fără aer condiționat, fără încălzire, și fără pretenții. Există ventilație la interior, dara vara cu siguranță vei folosi geamurile. Ca spațiu de depozitare consacrat ai loc de un rucsac sao geantă, în față la picioarele pasagerului și apoi vezi cum te mai descurci tu.

Se încarcă la priză, la 220V, cu cablul retractabil manual, pe care îl scoți din portiera pasagerului. Bine, din spatele ei dacă e să fim corecți. Încărcarea durează trei ore la o priză normală și ai o autonomie teoretică de 70 Km. O să ajungi la 40-45 cu ea iarna sau vara când e foarte cald, dar nu cred că o iei pentru naveta din alt oraș, ci pur și simplu ca să o parchezi oriunde și să nu ai bătăi de cap cu ea.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.