Există O Aplicație Pentru Orice

Există o aplicație pentru orice. De la transport, la mâncare, la gătit, și chiar și pentru serviciile medicale. Dacă tot ai telefonul tot timpul cu tine, chiar și în momente în care nu ar trebui, e normal să poți avea acces la orice informație posibilă. Astăzi vorbim despre aplicație MedLife, și vă dau câteva ponturi și informații despre cum funcționează. Inclusiv părerea mea despre ea.

Acest video este susținut de MedLife, dar asta nu schimbă cu nimic ce vă povestesc aici. În primul rând îmi place flexibilitatea aplicației. Dacă nu ai pachete de servicii și abonamente la MedLife, îți poți consulta analizele chiar și fără să îți faci un cont. Dacă decizi să îți faci cont ai acces la mai multe informații, cum ar fi prețurile pentru aproape orice tip de investigație sau intervenție. Ai disponibil și un dosar medical unde poți să uploadezi analizele și de la alte clinici, astfel, atunci când te duci la medic el poate avea acces la un istoric complet al evoluției tale.

Un dosar medical complet cu toate intervențiile, alergiile sau medicamentele pe care nu le poți lua este cel mai sănătos lucru pe care ți-l pot recomanda, indiferent de vârstă. Ia-ți niște timp să îți construiești așa ceva, șți cu siguranță îmi vei mulțumi pe viitor.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.