Curiosity 112 – Război, Nuclear, Cernobîl, Hack Samsung, Flori pe Marte, Viruși Noi, NASA și Preoții

Bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, de data aceasta fără un număr prim în denumire. Știți cât de mult îmi plac numerele prime, poate la următoarea. Hai să începem cu situația din lume și principalele implicații de la Cernobîl. Da, toată lumea vrobește despre asta acum, și este o posibilitate nu neapărat o probabilitate. Dar, ce s-ar întâmpla dacă totuși Rușii ar uita să bage înapoi în priză sistemele de răcire de la reactoarele nucleare de acolo?

Vorbim și despre gadget-urile noi de la Apple, și despre cât de mult merită unele dintre ele, apoi despre noile generații de viruși cibernetici care pot infecta din nou toate procesoarele de pe planetă. Mai puțin cele de la AMD, au făcut ei ceva acolo și nu e vorba despre o conspirație. Avem ceva vești despre săptămâna de lucru de patru zile în România, un proiect care va fi opțional pentru angajator, și despre imagina armatei Rusești în ochii Rusiei.

Samsung are și el ceva mici probleme cu hackerii și e interesant să vedem cât de mult trebuie să lucrezi în peste 100 de țări pentru un Samsung Galaxy S22. În România trecem lejer de o lună, pe când în alte țări mai bogate muncești mai puțin de o săptămână. Sigur, și costurile de trai sunt ceva mai mari, dar chiar și așa ne putem face o imagine completă.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.