Categorie: GADGET

Drop-test de iHunt de la 100 metri înălțime + excavator de 5 tone

Am spus mai demult că facem un test de șantier cu unul din telefoanele de la iHunt, șiți voi, un telefon despre care se spune că ar fi indestructibil. Asta a fost acum câteva luni când i-am înmânat lui Marius Șoflete un iHunt să îl testeze pe șantier.

De atunci, Marius a mai stricat un iPhone pentru că a prețui prea mult cadoul primit de la mine, acel iHunt indestructibil care și acum stă frumos în cutia originală. Așadar, ne-am decis să ducem totul la extrem. Am montat un telefon similar, tot de la iHunt, pe drona noastră care duce tot greul de șantier, un DJI Phantom 4 Pro, și am decis că ar trebui să cadă de la 100 de metri. Sigur, nu i-am dat drumul pe ciment, ar fi fost puțin cam greu având în vedere că cei de la primăria din Corbeanca au decis să îl ia de pe drumul principal. Ideea inițială a fost să cadă în grădină, în schimb l-a luat vântul și a ajuns mult prea aproape de muncitorii din curte. Totul este bine când se termină cu bine.

L-am spălat la cișmea și am trecut la următorul test. L-am călcat cu buldozerul condus de Marian care întotdeauna și-a dorit o probă specială pe drum accidentat. L-am făcut la propriu, una cu pământul și a rezistat și aici cu brio. Sigur, era în pământ, dar totuși este de admirat.

În concluzie, pot să garantez o căzătură din dronă de la 100 de metri pe pietriș, și un buldozer de 5 tone pe pământ. Situația se schimbă dacă îl arunci pe ciment, cu siguranță, însă nu am vrut să îl distrugem. Va supraviețui cu siguranță dacă îl scapi pe geam de la etajul șapte în grădina din fața blocului. Dacă nu îl ia vântul desigur.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.