Disecție pe un cadavru de taxi


O să creadă cineva că am ceva cu taximetriștii. Și o să aibă dreptate. Azi facem disecția unui alt automobil destinat taximetriei pentru oameni. Români adică, și poate vreun turist speriat, nu thailandezi în căutare de tuk-tuk prin Bangkok.

Ce avem noi aici:
1. cinci nuanțe de galben
2. două straturi de chit
3. sudură
4. anvelope tocite total
5. un șofer parcat în intersecție
6. evident licență de Ilfov
7. noroi tocit de astă-toamnă
8. apărare și protecție (simultan ?!?!) din partea asociației APTTI

Mi-a scăpat ceva?

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

  1. Oare poti (atunci cand faci o comanda) sa specifici ca vrei o masina decenta, cu AC si fara un sofer care sa iti explice cate stie el despre orice? Bine… s-o faci fara sa ti se sugereze o excursie la origini. :)

  2. poate intr-una din zile deschizi subiectul explosiv al taximetristilor „Bucuresteni” (incluzand stilu’ de parcare, de manifestare in trafic, de civilizatie rutiera … si lista continua cu mult prea multe !!!) … salut

  3. Salutare,am o intrebare pt. buhnici si nu numai!Vi se pare corect ca Taxiurile din Judetul Ilfov sa faca taxi ilegal in Bucuresti!Pt ca ei spun ca bucurestiul este in ilfov si nu invers.

  4. din cauza tarifului de 1,39lei/km, care e ţinut pe loc de vreo 5 ani se întâmplă să nu mai avem taxiuri decente în Bucureşti….tarif care a stat pe loc şi din cauza taxiurilor din Ilfov….pt că oferta e mai mare decât cererea….şi pt că evaziunea fiscală e la ea acasă în taximetria din Bucureşti….dacă îşi aduce cineva aminte de perioada 2008-2009 când tariful era 1,95lei/km şi carburantul era cu puţin peste 3 lei, începuseră să apară şi maşini bune în taximetrie, Skoda, Opel,Hyundai, chiar şi Mercedes….dar în ziua de azi cu un tarof de 1,39lei/km şi un cost al carburantului de peste 6 leice taxiuri aţi vrea să avem în Bucureşti???

  5. cu toate ca nu ii suport pe astia de if, te intreb pe calea asta cand ai sa faci un articol din asta cu,evaziunea din taximetrie, costurile unui taximetrist si mai ales cati bani dupa tine poate castiga un taximetrist, mai ales la plan…mai prescurtat cu ce bani ajunge acasa/zilnic. si peste toate parerea ta despre toate taxiurile astea ieftine, incat cateodata ii iei la bataie , cand vezi ca, cursa face mai putin decat te-ar fi costat biletul de tramvai,metrou,autobuz sau troleibus.(adica ratb in totalitate). incearca ,documenteazate si scrie.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.