Cum răcim serverele – Toshiba GR-RF646WE-PMS

Stai! Glumesc! Nu băga un computer în frigider, nu te joci cu condensul și cu componentele electronice. Demonstrația noastră arată însă că poți băga cel puțin două servere și un monitor de 32 de inci într-un frigider ca acesta, un Toshiba GR-RF646WE-PMS. Știu, e un nume lung, însă o să îl cauți mai des de acum încolo pentru că este unul dintre cele mai încăpătoare frigidere, mai ales că ai acces complet la spațiul de la interior. Și nici congelatoarele nu sunt mai prejos. 184 de litri, iar unul dintre ele poate deveni frigider dacă totuși nu mai ai spațiu în cel principal.

Compartimentul din dreapta de jos are o temperatură variabilă de la -18 la +8 grade, și eu dacă l-aș avea acasă cu siguranță l-aș transforma în răcitor de vinuri. Nu beau eu de fel, însă nu ar fi frumos? În specificațiile acestui frigider vei găsi cinci elemente care sar în ochi la prima vedere, să îți explic ce înseamnă fiecare.

3 SYSTEM- primul aparat frigorific din Japonia cu 3 sisteme independente de răcire, adică cele trei compartimente, fieare cu temperatura lui.
Convert Zone- transformarea, prin simpla apăsare a unui buton, a compartimentului frigider în congelator și invers, în funcție de necesități.
Dual Inverter- consum mai mic de energie, zgomot redus la minim și performanță pe termen lung. E silențios, nu merge rusește, și mai e și economic. Puțin peste 450 Kw pe an.
Tehnologie Plasma+ Pure- ucide bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul rece pentru a menține alimentele proaspete cât mai mult timp. Acea lumină albastră de la interior.
AlloyCoolingTM- răcire uniformă într-un ritm prompt și efficient. Are o placă metalică pe partea din spate, la interior, care ajută la absorbția căldurii alimentelor proaspete pe care le introduci în el.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.