Cum ”înveți” 70 de limbi într-o secundă – Vasco M3

În acest moment mi-aș dori să fiu într-o țară în care  nu cunosc limba. Am nevoie de o astfel de provocare poate pentru că am stat prea mult pe acasă și deja mă înțeleg din priviri cu Lorena și cu Ariana. Nu este un lucru deloc rău însă aș vrea să le duc pe fete într-un loc departe, unde avem nevoie de un astfel de gadget ca să putem cere un pahar cu apă.

Îmi aduc aminte de plimbarea cu Marian în China, unde nu ne-am fidescurcat fără ajutorul tehnologiei, și încep să apreciez simplitatea și ușurința în folosire al unui astfel de gadget. Vasco M3 este un translator, și deși mi-ar plăcea un telefon de dimensiunile lui, să îi spunem telefonul meu secret, nu are funcție de apeluri deși rulează un fel de Android cu funcții limitate. Poate traduce în și din o mulțime de limbi, și sunt sigur că poate primi și un update de software pentru că este în permanență conectat la internet. Are un SIM la interior, compatibil cu 200 de rețele din întreaga lume, de unde își ia automat limbile necesare traducerii și cine știe ce alte informații.

Mă bucur că aceste gadget-uri sunt acum mai deștepte și nici nu îți vor rupe buzunarul cu prețuri de neatins. Acesta costă puțin peste 1300 de lei însă îl cumperi pentru toate călătoriile tale de acum încolo.

Vasco Translator M3 îl găsești aici: https://bit.ly/35NpxFE

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.