CUM FACI BANI DIN YOUTUBE CU ZAIAFET #IGDLCC E007 #podcast

În cel de-al doilea episod al discuției mele cu Zaiafet vorbim despre bani! Despre problema banilor. Cum facem banii, de unde vin banii și cât de importanți sunt ei atunci când faci YouTube. Atunci când îți urmezi și pasiunea. Dacă în primul episod ne-a povestit cum a început și a recunoscut cu sinceritate că a depășit rapid faza cu copiatul de content și a devenit acest Zaiafet pe care îl apreciem cu toții, în acest episod dezbatem împreună, felul în care ar trebui să se finațeze o astfel de pasiune.

În episodul acesta nu veți auzi soluții magice despre cum să faci bani din YouTube. Regulile sunt aceleași, nu s-a schimbat nimic. Prima regulă, din punctul meu de vedere, este să te apuci din pasiune dar să fi pregătit pentru operioadă lungă în care să creezi conținut fără speranța că va avea succes. Să te bucuri de primele tale zeci, sute, mii de vizualizări, să strângi o comunitate și să aștepți 3,4,5 ani până când vine adevăratul succes. Desigur, există și soluții mai rapide și le vedem cu toții în fiecare zi pe internet. Clickbait, thumbnail-uri mincinoase și top-uri false cu tot felul de lucruri ciudate, spectaculoase, extraordinare care nu interesează cu adevărat pe nimeni.

Pentru mine Zaiafet este însă o inspirație. Să reușești să faci un canal de succes, să fii sustenabil, ba chiar profitabil, făcând compuneri după niște cărți care nu sunt citite de către toată lumea, nu sunt mainstream, aceasta este o rețetă pe care o doresc oricărui om talentat. Să ai ideea ta care nu are legătură cu nimic din ceea ce se întâmplă în fiecare zi pe internet și să o transformi într-un produs de succes. Asta înseamnă să creezi sosul tău secret, să faci ceva original, autentic care să te diferențieze de ceilalți. Dacă ești diferit, ești mult mai greu de depășit. Ești greu spre imposibil de copiat și toți ceilalți care vor încerca vor fi văzuți ca niște clone de mâna a doua. Sau a treia.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Felicitări pentru podcast. Poți face bani și prin Facebook folosind instant articles combinat cu reclame Facebook. Câștigurile sunt destul de bune, uneori plătește mai bine ca Adsense(vorbesc din experiență). În curând și videourile pe Facebook vor fi monetizate.

  2. Interesant videoclipul „CUM FACI BANI DIN YOUTUBE CU ZAIAFET #IGDLCC E007 #podcast”
    dar imi doresc inca un video mult mai detaliiat in care sa ne arati de la 0 incapand cum sa ti faci cont si setarile contului de youtube in setari cum sa primesti bani de la youtube si toate detaliile . de exemplu daca imi doresc si eu sa mi fac cont exista in capul meu o gramada de intrebari cum sa mi fac contul si ce trebuie sa bifez prin setarile contului si cum primesc bani pe cont….etc
    te urmaresc de mult timp si consider ca faci o treaba excelenta …tine o tot asa

  3. Salut George, foarte interesant acest podcast. Ai putea să faci un podcast cu INNA ? Am auzit că al ei canal are peste 3 miliarde de vizualizări, și poate reușești tu să o tragi de limbă cam ce bani a scos din canalul ei, că e tare secretoasă. Îți doresc mult succes în continuare !

  4. Salut, George! Nu stiu daca e locul potrivit sa-ti adresez aceasta intrebare, dar … E plin internetul de creatori de continut care vorbesc despre cum si cati bani fac pe Youtube, dar n-am gasit (inca) pe nimeni care sa vorbeasca despre prevederile legale, daca banii facuti din monetizari sunt impozitabili, cat la suta, cand, si sub ce forma. Intreb pentru ca sunt si eu creator de continut, si imi sta gandul la aceasta intrebare de ceva timp, si n-am reusit pana acum sa gasesc vreun raspuns. As aprecia daca ai putea sa ma lamuresti, printr-un raspuns direct, sau printr-un clip video. Multumesc mult! Felicitari pentru ceea ce faci, te urmaresc cu interes!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.