Samsung Galaxy S10+ FULL [UNBOXING & REVIEW]

Acesta este unboxing-ul și review-ul lui Samsung Galaxy S10+. Momentan doar acesta a ajuns la noi dar urmează cu siguranță și cel mic, și cel mai mic și poate, poate și cel foarte mare cu 5G. Deși nu garantez pentru acela.

Așadar, dacă ați văzut preview-ul publicat cu câteva zile în urmă, la lansare, probabil că știți deja cam ce știe să facă. S10+ a devenit telefonul meu principal de la momentul filmării și am de gând să îl folosesc pentru orice fac pe telefon. Sunt curios dacă sunt diferențe majore la performanță și camere față de Note 9 pe care deja l-am pus la locul lui în cutie.

Modelul de S10+ care va ajunge la noi în țară este cel cu Exynos 9820. Cel cu Snapdragon 855, puțin mai rapid și mai puternic va fi vândut doar în SUA. Dar să nu fim dezamăgiți, diferențele între ele sunt minore. Ba chiar aș opta pentru acest Exynos pentru că e ceva mai econom cu bateria, și dacă reușesc să ating o zi întreagă completă cu el sunt mulțumit.

Ultimele articole

Articole recomandate

35 Comments

  1. sal George am o nelamurire si te rog sa ma ajuti:
    – miam achizitionat S10+ cu abonament la vodafone
    – platesc asigurare
    Intrebare: In cazul in care il pierd exista posibilitate ca telefonul sa fie localizat, sa i se blocheze soft-ul indiferent daca cartela sim nu se mai afla in telefon si telefonul este inchis?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.