Tehnologia din Mercedes-Benz Clasa A [Review]

În lungul drum spre electrificare, uităm de un factor important din industria auto. Cumva, tehnologia de ultimă oră, tot ce avem pe smartphone-uri, în lume aviației și a științei, în general, se întâlnește la mijloc cu industria mașinilor. Astăzi, e mai greu ca oricând să-ți cumperi  o mașină proastă, e mai ușor s-o cumperi pe cea nepotrivită. Și tehnologia poate să-ți vină ca o mănușă. Și ea să fie factorul important pentru care-ți cumperi viitoarea ta mașină.

Rezultatul? Adevărate smartphone-uri pe roți. Mașini gândite pentru mileniali, care ne duc de la A la B mai repede, mai relaxați și în siguranță de fiecare dată. Plus că tehnpologia de vârf nu mai e limitată pe modelele scumpe, de peste 100.000 de euro.

Astăzi facem un review de tehnologie la o mașină. O serie pe care sperăm s-o continuăm și cu alte mărci și modele noi.

Hai să te pun un pic în temă. Începem cu Mercedes-Benz Clasa A. Cea mai avansată compactă făcută vreodată. Și nu doar că e economică, așa cum am văzut aici, dar are înăuntru o nouă gadgetăreală, dacă-mi permiți să-i spun așa, care apare pentru prima dată, la Mercedes, pe acest A.

Hai să povestim pe larg despre sistemul multimedia. De-acum poartă numele de MBUX, pe lung Mercedes-Benz User Experience. Un sistem complex dar intuitiv, panoul de control al mașinii și pupitrul de DJ pentru tot ce ține de entertainment. Ah, ți-am spus că are porturi USB-C? Mașina asta e future-proof pentru următorii 5 ani.

Și ce e multimedia fără conectivitate, nu? Aici un clip în care intru și mai în detalii în sistemul MBUX.

Ultimul, dar nu cel din urmă, sistemele de siguranță. Tot pachetul, Intelligent Drive este aproape identic cu ce regăsești pe modelele mai scumpe de la Mercedes-Benz. E aproape imposibil să faci accident cu această mașină, dacă nu exagerezi cu viteza, clar.

Bun, sper că ți-au plăcut micile noastre povestiri cu acest Clasa A de la Mercedes-Benz. Dacă vrei să vezi și cu alte modele, nu uita să ne scrii mai jos în comentarii.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Am.condus și eu aceasta mașina. Eu nu as zice că cea mai scumpă din segment cu cea mai bună. Fata de modelul precedent, a fost reproiectata in totalitate. Deși seamănă, este alta mașină. Iar la nivel de hi-tech…este wow.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.