Ce ești și ce vrei?

Elena Cîrîc de la agenția Standout spune:

”Am lansat editia 2012 a studiului de audienta pentru blogurile romanesti, si sper din tot sufletul sa participe si blogul tau. Cercetarea e impartita in 3 pagini, una despre blogul tau, a doua despre bloguri in general si a treia cu informatii demografice despre cititor. Completarea dureaza cam 5-10 minute, dar imi place sa cred ca nu-i plictisitor: http://www.surveymonkey.com/s/HKGKVKS (Daca vrei sa fii sigur c-or sa raspunda, poti sa faci un articol si sa le dai linkul asta, am observat ca functioneaza cel mai bine asa)”

Așadar te rog să dai 5 minute de la tine ca să știu și eu câte ceva despre tine.

Ultimele articole

Articole recomandate

12 Comments

  1. Am completat chestionarul,dar am constatat la sfarsit ca e facut doar pentru cititori de blog din Romania.As spune ca si daca traim in strainatate putem citi bloguri romanesti.Neluind in calcul cititorii aflati in afara Romaniei,cred ca exista o marja de eroare maricica in stabilirea profilului cititorilor,nu?La venituri am pus nu echivalentul in lei al salariului meu actual ci ceea ce castiga o persoana cu meseria pe care o aveam in Romania.

  2. Am completat si eu.
    Foarte bine ca incerci sa vezi cine este pe blog.
    Apoi poti sa-ti schimbi anumite obiective si sa imbunatatesti subiectele.Asa poti sa vezi daca informatiile puse pe site prezinta sau nu interes.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.