Chef Foa m-a aprobat. Panacotta Buhnici e de ChefXperience. Așa că vă dau bere la concurs!

IMG_1611

Acum câteva zile vă arătam cât de „cocoChef” sunt eu în bucătărie. Dovezile video sunt clare. Eu și soția suntem capabili să gătim un fel de chiftele ciudate dar gustoase care merg de minune cu bere. Ne-am distrat de minune, dar a venit momentul să arătăm că suntem în stare să ducem distracția la nivelul unui Chef. Așa că ne-am înființat la ChefXperience să gătim alături de Foa, pardon Chef Foa. Să vă zic cum a fost? Mai bine vedeți filmul și apoi vă dau detaliile picante.

Așadar, inventar de mâncare versus bere?

Nefiltrată cu Supă de dovleac
Blondă cu Terină, 
Brună cu Curcan umplut, 
Granat cu Panacotta

IMG_1604

IMG_1608

A fost o plăcere pentru mine să fac un desert pe care îl ador dar nu îl gătisem niciodată. Presiunea era mare. Noi veneam să închidem un meniu complex executat exemplar de Claudiu și Nico Vrînceanu, Mariana și Andrei Cismaru, Marta Ușurelu și Cristi Manafu. Fără glumă, dar supa aia de dovleac a fost genială, terina exact așa cum trebuie să fie, adică ușor călduță iar curcan mai sofisticat, greu de gătit sau… copt. 

Bun, acum e vremea să câștigi și tu. 

Îți dau un bax de Staropramen dacă îmi zici primul la comentarii ce fel de bere Staropramen am pus lângă sferele din prima rețetă, dar și lângă panacotta de la desert.

Iar dacă ai folosit aplicația ChefXperience, nu uita sa revii pe pagina de Facebook Staropramen, sa vezi dacă ai câștigat și Marele Premiu, un cufăr cu instrumente de bucătarie alese de Chef Foa: un tocător, un set de oale, un robot de bucătarie, un set de boluri, mănuși de bucătarie, o strecurătoare, o tavă, o masină de tocat, două tigai, un șorț, o răzătoare, o cratiță, un clește, o pensetă, un set de cuțite. Baftă!

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.