VIDEO – Cum primești bani prin Western Union direct pe card

2003-volvo-v40-9

Prima dată când am plecat în Germania să îmi iau mașină, acum aproape zece ani, am mers cu trenul. Nu știu dacă ați mers vreodată cu trenul până la nemți dar e un drum de aproape trei zile. Cu tot cu dormitul la cușetă te plictisești până la demoralizare. Problema cea mai mare este că aveam în buzunar vreo 7000 de euro. Bani mulți în portofelul unui puști de 25 de ani, singur pe tren. Cea mai tare fază a fost când un tip mai copt m-a întrebat din prima. „Te duci să îți iei mașină, nu-i așa?” Nu-i spusesem nimic despre planurile mele de călătorie dar se pare că miroseam a începător.

După aceea nu am mai mers niciodată cu atâta cash în buzunare la drum. Cu toate acestea m-am întors la autohaus de mai multe ori pentru câte o achiziție ca Buhnicimobilul sau alte mașini pentru prieteni. Și ce faci când ai nevoie de niște bani de urgență? Ca atunci când m-au fript asutriecii la vinietă într-o parcare? Dar asta e altă poveste. Acum hai să vedem cum primești banii trimiși de oriunde direct la bancomat, pe card.

Tu cum ai folosi aceste serviciu? Preferi cash ori banii pe card?

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

 1. Salut George !
  Da ai dreptate este un serviciu bun pentru viitor dar cu o singura mențiune ,bancile (bancomatele)nu accepta retrageri mai mari de 250€ euro/zi , doar dacă mergi la ghișeu .

 2. Dle Buhnici ce legatura are intrebarea dvs. cu primitul banilor pe card cand achizitionam o masina dintr-o tara straina ? In Germania nu exista Banca Transilvania so … What’s the point ? Cum scot bani de la bancomat din Deutschland fara comision barbar de la bancomat ?

 3. Prefer card, normal.
  As avea ceca de adăugat, aceeasi chestie cu primirea de bani prin Union e ca o poti face si drect de pe telefon ori de pe PC prin serviciul BT 24 my baking….plus alte opțiuni.

 4. Buna George,
  Chiar ma bucur pentru acest demo. Eram curios cum decurge operatiunea…
  Am o intrebare in caz ca te-ai lovit de ea…
  Daca primesc bani in euro din alta tara…. Gen adsense care trimit banii in euro… Cum trec la suma ? Pentru ca nu stiu exact suma in lei, o stiu doar in euro. Am optiune sa schimb moneda la bancomat?
  Ms !

 5. Operatiunea asta o fac de cel putin 2 ani si nu m-am gandit ca cineva are nevoie de explicatii:D.

  Si tot de multa vreme, prin BT24, imi trag banii din western direct in contul meu. Am cont de lei, asa ca tranzactia se face la cursul BT :). La fel de simplu! :D

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.