Cele mai performante telefoane în 2017

Scriu acest articol în umbra lansării noului iPhone, indiferent de cum îl va chema, iPhone 8 sau iPhone 7S. Este luni, 11.09.2017 și mâine are loc ”marele eveniment”. Unii spun că Apple se grăbește și va lansa atât iPhone 8 cât și 8S în același timp. Sunt sigur că nu, ar însemna să arate că sunt disperați și nu cred asta.

Mai jos găsești deja unul dintre cele mai populare clipuri de luna aceasta, dovada că există un interes major pentru noul iPhone. Altfel nu scriam acest articol acum, în prag de lansare. Acolo am prezentat unul din prototipurile nefuncționale, practic o bucată de metal cu forma pe care o vedeți, pe care o folosesc producătorii de carcase din China. Probabil că așa va arăta, nu mă exprim în privința asta, sunt subiectiv.

Mai jos ai o bucățică din review-ul lui OnePlus 5, unde am avut pe masă cele mai performante telefoane ale anului 2017, conform topului Antutu. V-am mai spus eu ce este cu acest program de testare. Performanța este relativă, însă, având în vedere că toate acele telefoane din top au performanțe foarte apropiate este un lucru care mă pune pe gânduri. iPhone 7 Plus, Galaxy Note 8, Galaxy S8+ sunt telefoane cu un preț de aproape 1000 de euro, sau chiar mai mult. OnePlus 5, Xiaomi Mi6 și chiar HTC U11 sunt telefoane care costă între 500 și 700 de euro. Și au aceleași performanțe, asta este surprinzător. Diferența se face prin existența unei camere mai bune, mai rapide, mai clare, mai luminoase, a unui ecran cu mai mulți pixeli sau nu, a unui creion cu care scrii pe ecran, sau, în cazul lui iPhone 7, a unui brand cu mărul mușcat pe el.

Sigur, mai luăm în calcul și cât de rotunjit este ecranul, marginile telefonului, și desigur și platforma software care contează mai mult decât ți-ai putea imagina. Dovada este Apple, un software-ul este foarte bun. Sunt sigur că acea cameră duală este foarte mult ajutată de software-ul din spate. Probabil în specificații e la fel de bună ca a lui OnePlus 5.

Unde vreau să ajung?

Dacă vrei un telefon foarte rapid în 2017 ai de unde alege. De la 500 de euro la peste 1000 vei găsi aproape aceeași performanță. Dacă vrei dotări mai speciale, sau să scrie pe el un anume brand mai ușor de recunoscut de ”dușmanii tăi” ai și această opțiune, trebuie doar să plătești mai mult. Doar cunoscătorii vor face ochii mari când le vei spune că ai un OnePlus 5. Nu ironizez pe nimeni, și eu am iPhone dar din alte motive.

În concluzie, hai să discutăm mai pe larg lansarea lui iPhone 8, mâine seară de la ora 20:00. Atunci începe Live-ul la ei, atunci începem și noi. Îl vedem împreună și discutăm.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

87 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.