Cel mai cool gadget – Pitaka MagEZ Juice & EZBar

Acesta este cel mai cool gadget. Pardon, acestea sunt cele mai cool gadget-uri pentru că nu m-am putut abține. Am arătat acum ceva vreme acel EZBar, atunci când a ajuns la redacție și m-am entuziasmat mai mult decât se aștepta Lorena. EZ Juice a venit ulterior însă m-a impresionat conceptul.

EZ Juice este o baterie externă cu care se pot încărca telefoanele wireless. Bateria se încarcă într-un suport cu USB-C, în care poate fi pusă cu tot cu telefon. Principiul e simplu și bine gândit. Dacă ai nevoie de o baterie externă aceasta poate sta tot timpul cu tine iar seara o pui împreună cu telefonul în acel stand și se încarcă amândouă. Smart, nu?

EZ Bar este, după cum îi spune și numele o bară din aceleași materiale specifice brandului, aramid, fibră de carbon. Jumătate are un magnet puternic iar cealaltă jumătate câte două posturi de încărcare pentru telefoane mobile, fiecare cu o bobină dublă. Așadar suportă și încărcare wireles rapidă. O poți ține pe masă sau și mai bine pe un perete.

Ambele gadget-uri vin cu niște petice autoadezive ce conțin o plăcuță metalică pentru a sigurarea telefonului pe încărcător.

Nu sunt cele mai ieftine accesorii de genul însă cu siguranță sunt cele mai interesante pe care le-am găsit și o să le poți cumpăra și tu în curând de pe GSMNET.RO.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.