Logitech MX Anywhere 3 – Cel mai bun mouse portabil

Care crezi că este cel mai chinuit gadget pe lângă telefonul tău? Îți spun eu, mouse-ul! Mouse-ul se plimbă cu tine tot timpul, stă cel mai înghesuit în rucsac, cel puțin la mine în buzunarul lateral. Pe el te dezlănțui atunci când nu îți convine răspunsul de pe mail, pe el îl freci de toate suprafețele posibile, pe birou, pe masa din bucătărie printre resturile de mâncare, pe canapea, în pat și chiar în mașină sau în tren. Îți recomand să îl cureți cât mai des și să îl dezinfectezi, mai ales în perioada asta.

Așadar, dacă tot chinui acest gadget, de ce să nu ai unul de calitate pe care să îl poți ține 3-4 ani? Da, există așa ceva, Daniel de exemplu folosește același mouse de cel puțin trei ani, cel puțin 6-8 ore pe zi. Și rezistă. Eu am un MX Master 3, dar înainte de acesta un MX Master 2 pe care l-am folosit doi ani. Radu are un MX Master 2, puțin cam tocit, dar la fel îl chinuie de mai bine de doi ani și jumătate, pe lângă primul MX Anywhere chinuit de asemenea doi ani.

Acesta este cel mai rezistent și mai versatil mouse, MX Anywhere, ajuns acum la generația a treia, cu mici diferențe importante față de penultimul model. Vi le spun imediat. Mouse-ul se găsește pe Alb, Roz, și Gri (doar cel pentru MAC)

Ce mai ai nevoie de la un mouse?

Ergonomie și confort. Este primul element la care mă uit la un mouse. Sigur, sunt două tabere, cei cărora le plac moușii mici și cei care îi preferă pe cei mari pe care îți așezi toată palma. MX Anywhere 3 este pentru prima tabără. Este curbat ușor, și îl poți folosi cu ambele mâini deci e bun și pentru stângaci. Interesant este că te obișnuiești repede cu dimensiunile lui chiar dacă îți plac moușii mai mari.

Precizie. Senzorul unui mouse este important pentru precizie, și aș merge în primul rând pe un senzor optic. MX Anywhere 3 are o tehnologie Pixel Perfect Tracking care îi permite să funcționeze pe orice. Pe masă, pe covor, pe canapea sau chiar pe mesele de sticlă, dușmanul tuturor moușilor. Așadar, mouse-ul bifează și aici.

Cât de fluid alunecă pe suprafețe. Acest lucru este corelat cu greutatea mouse-ului. Acesta este ușor și nu are nevoie de pernuțe mari. MX Anywhere 3 alunecă bine, destul de bine pentru dimensiunile sale. 

Bluetooth – 10 metri în teorie, la 5 nu am nici o problemă în a controla proiectorul.

Funcționalitate Extra – Buatoane programabille, rotiță de scrool de pe Mx master 3, scrool infinit, MULTI OS SWITCH

Autonomie – 70 Ore, încărcare prin USB-C

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.