Categorie: Ponturi

Restaurantul perfect. Sau cum să mănânci ieftin şi bine în aeroportul Otopeni

Vă vând un pont gratis, dar vă rog să nu mai spuneţi la nimeni. Am descoperit restaurantul perfect.

Păstraţi informaţia pentru voi, încă o dată vă rog, ca să nu ne trezim cu sutele în oaza asta. E vorba despre restaurantul Belvedere din aeroportul Otopeni. O să spuneţi acum că ce prostie e asta, doar în aeroport până şi un croissant este 10 RON. Dacă vă amintiţi însă, eu sunt destul de zgârcit cu banii, aşa că restaurantul acesta nu m-ar fi atras doar datorită priveliştii fantastice către platforma aeroportului şi a pistei. Meniul destul de variat are preţuri studenţeşti de-a dreptul. 2,5 lei o ciorbă de legume, 7 lei un felul doi. Mâncarea întotdeauna proaspătă este gătită de aceeaşi firma care pe ocupă de mesele oferite la bord de companiile aeriene. Secretul preturilor mici este însă faptul că aici la Belvedere mănâncă angajaţii din aeroport şi este considerat un fel de cantină deschisă însă publicului în regim de fast food.

Aşa că data viitoare când ai treabă prin aeroport, poţi să încerci un şniţel bun, un pui haiducesc, o lasagna sau o ciorbă. Ca să ajungi la Belvedere urci pe scara rulantă în terminalul de plecări internaţionale. La etaj urmăreşti indicatoarele către capelă şi vei vedea în capătul aleii intrarea.

Încă două ponturi. Preţurile la băuturi sunt triple faţă de oraş, asta e o problemă, iar dacă vii cu maşina nu vei putea parca decât în zona cu plata, iar ora de parcare este 4 RON. Una peste alta, mă veţi pomeni după ce luaţi prima dată masa acolo. Un prânz complet de la 10 RON şi o privelişte perfectă dacă îţi plac avioanele şi aeroporturile.
Hai că îţi mai dau o informaţie. La parter în terminalul de sosiri internaţionale este şi un super-market BILLA. Mic dar foarte bine aprovizionat cu aceleaşi preţuri din oraş.