Restaurantul perfect. Sau cum să mănânci ieftin şi bine în aeroportul Otopeni

Vă vând un pont gratis, dar vă rog să nu mai spuneţi la nimeni. Am descoperit restaurantul perfect.

Păstraţi informaţia pentru voi, încă o dată vă rog, ca să nu ne trezim cu sutele în oaza asta. E vorba despre restaurantul Belvedere din aeroportul Otopeni. O să spuneţi acum că ce prostie e asta, doar în aeroport până şi un croissant este 10 RON. Dacă vă amintiţi însă, eu sunt destul de zgârcit cu banii, aşa că restaurantul acesta nu m-ar fi atras doar datorită priveliştii fantastice către platforma aeroportului şi a pistei. Meniul destul de variat are preţuri studenţeşti de-a dreptul. 2,5 lei o ciorbă de legume, 7 lei un felul doi. Mâncarea întotdeauna proaspătă este gătită de aceeaşi firma care pe ocupă de mesele oferite la bord de companiile aeriene. Secretul preturilor mici este însă faptul că aici la Belvedere mănâncă angajaţii din aeroport şi este considerat un fel de cantină deschisă însă publicului în regim de fast food.

Aşa că data viitoare când ai treabă prin aeroport, poţi să încerci un şniţel bun, un pui haiducesc, o lasagna sau o ciorbă. Ca să ajungi la Belvedere urci pe scara rulantă în terminalul de plecări internaţionale. La etaj urmăreşti indicatoarele către capelă şi vei vedea în capătul aleii intrarea.

Încă două ponturi. Preţurile la băuturi sunt triple faţă de oraş, asta e o problemă, iar dacă vii cu maşina nu vei putea parca decât în zona cu plata, iar ora de parcare este 4 RON. Una peste alta, mă veţi pomeni după ce luaţi prima dată masa acolo. Un prânz complet de la 10 RON şi o privelişte perfectă dacă îţi plac avioanele şi aeroporturile.
Hai că îţi mai dau o informaţie. La parter în terminalul de sosiri internaţionale este şi un super-market BILLA. Mic dar foarte bine aprovizionat cu aceleaşi preţuri din oraş.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Da, sunt super ok preturile…chiar foarte mici , eu sunt din Tg-Mures unde preturile sunt de 3 ori mai mari decat la Belvedere. BUHNICI!!! pe cand un calculator TAXA AUTO IN NOUA VARIANTA, PE MINE M-AR INTERESA SA-MI ADUC UN EURO 2 DIN GERMANIA SI NU-MI DAU SEAMA DIN CE A VORBIT VOZGANIAN SI SI ATTILA DOI RETARDATI PE CARE II CONDUCE TARICEANU CUM VREA EL. MOMENTAN AM UN RENAULT 19 DIESEL NON-EURO SI SUNT FOARTE BUCUROS SA POLUEZ PLANETA SI FRUMOASA TARA, VROIAM SA-MI ADUC UN EURO 2 CARE POLUEAZA MAI PUTIN DA CU TAXELE ASTEA NU SE POATE. EU ZIC CA AR FI O0 IDEE BUNA CA FIECARE PROPRIETAR DE MASINA NON-EURO SA FIE SCUTIT DE TAXA DACA IS CASEAZA MASINA SI ISI ADUCE UNA CU O NORMA DE POLUARE SUPERIOARA CELEI CASATE. CE ZICETI?

  2. bob, suma de respecte pentru tine , dar tin sa te anunt k
    Grupul vocal instrumental ,,Taxa de prima inmatriculare” care mai are si nickname-ul e de taxa de poluare :)), compus din Tari, Vozga&Attila au scornit o noua taxa care nu am prezentat-o momentan decat foarte vag pentru masinile euro 3 si 4. Inca o data pentru Tari Vozga si Attila le doresc c**ie in talapi si sa fie obligati sa meaga doar pe jos :)) sunt chiar turat pe faza asta k multi altii cred. Cu ce sunt eu de vina k sunt student si nu-mi permit un euro 44, imi permit un euro 2 gen opel vectra care e omasina super ok si vreo 2-3 ani m-ar duce foarte bine, dar astia 3 vvor sa le dau vreo 2000 de euro lor taxa pe cand masina in germania ar fi 1500, in cazul asta mai bine ma plimb cu reno-ul NON-EURO si o sa caut pe net ceva substanta sa pun in motorina sa am noxe Co2, strontiu, fraciu si toate de pe tabelu’ lu Mendeleev sa le dau drumu in atmosfera. SSi o sa ma plimb mult si bine cu ,,Combinatul de la Copsa Mica pe roti” Cred ca as putea scrie o tona de pagini pe chestiunea asta. Scuze George da nu m-am putut abtine…
    Sorin Tirgu-Mures

  3. Salutare ca Update la informatie, acum in 2017 preturile sunt inzecite fata de preturile din 2008, ca un exemplu: aceeasi ciorba care costa 4 lei, acum costa 14… si la fel si cu celelalte produse.
    Cheers

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.