Confesiunile Sabrinei

Nume de cod – Sabrina. Aşa preferă să îi spun. Are 24 de ani şi iubeşte un evreu de 40. Tocmai pleacă spre Tailanda unde se întâlneşte cu „băiatul ei” pentru o mini-vacanţă. Una din cele trei de pe luna asta. Aşa am întâlnit-o în aeroportul Otopeni unde am intrat în vorbă ca să nu mor de plictiseala asta de summit.

Sabrina consumă 15-20.000 de euro pe lună pe haine şi excursii. Are trei vile. Una în Corbeanca, alta în Pipera şi un apartament de patru camere pe Calea Victoriei. Iubitul a ajutat-o să aibă toate astea. Să nu uit şi de două cafenele în Dorobanţi. Ea crede că jumătate dintre bucureşteni trăiesc aşa.

Nu crezi? Ascult-o.

Ultimele articole

Articole recomandate

9 Comments

  1. mda. nici eu nu vad clipul. eu imi pun clipurile la aia de la apropo pt ca pot sa le pun si fara sa am cont desi trebuie sa astept sa le modereze. in fine, astept sa pui clipul ca-s tare curios.

  2. Îmi cer scuze pentru eroarea asta. Din păcate, YouTube crede că acest clip de 17 minute este prea lung şi l-a scos după două ore de muncă din partea mea noaptea trecută. Voi încerca să găsesc o altă soluţie pentru el diseară.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.