BROFIST CU ILAN BLUESTONE!

Știați că pe lângă pasiunea mea cu gadget-urile îmi place și muzica? Dacă mă urmărești de mult probabil că știi că îmi place muzica electronică și că am și o serie de artiști preferați. Unul dintre ei este desigur Armin Van Buuren căruia am avut ocazia și plăcerea să îi iau un interviu pe Cavaleria.ro.

Ce ascult însă acum pe Spotify este puțin diferit. Este vorba de Anujna Beats. unul dintre membrii și fondatorii acestei echipe este Ilan Bluestone care face un mega show pe una din scenele mai mici de la Untold 2019 și care este mai dezghețat și mai prietenos decât mulți dintre artiștii pe care i-am văzut până acum. Îmi place muzica lor pentru că aduc ceva nou în acest gen deja consacrat, acel Trance care devenea din ce în ce mai greoi și mai restrictiv. Ilan Bluestone este și producător și știe foarte bine genurile de muzică electronică precum și influențele dintre ele. Este de asemenea unul dintre cei care militează pentru colaborări mai dese între artiști și lucrează îndeaproape cu Andrew Bayer dar și cu Armin Van Buuren. Da, nu fac parte din aceeași echipă însă amândoi sunt de părere că muzica îi unește pe toți și că orice fel de colaborare nu face decât să întărească cea mai populară pasiune a tuturor. Muzica. De orice fel.

Poate nu se vede la începutul interviului, decât pentru un ochi mai antrenat și care mă cunoaște mai bine dar da, am avut emoții. Imaginează-ți că apuci să vorbești zece minute cu cel care îți încântă urechile și sufletul, zi de zi, în mașină sau la birou.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.