E-Boda Eruption V200 – Peste furtună, vine erupția!

E-Boda V200 (www.buhnici.ro)_08 fotografie realizată cu E-Boda V200

A plouat și a fulgerat în testul cu E-Boda Storm V100. A fost mai degrabă o furtună într-un pahar cu apă dar acum vine Erupția. Cel mai reușit dual-sim de la E-Boda se numește E-Boda Eruption V200. Asta e ca și cum ar mai fi existat 199 de Erupții înainte? Destulă glumă. Să trecem la test.

M-am încăpățânat să testez pe termen de peste 3 luni acest telefon. Am ținut în el două SIM-uri active și am tăiat datele. AM mers doar pe WiFi și cam atât. Ocazional am vorbit la telefon și am tras câteva poze. Cele mai recente sunt făcute de amicul George Gabor. Testul s-a încheiat cu o senzație neașteptată. E ceva ce îmi place aproape ciudat de mult la acest smartphone accesibil. Mai jos ai testul video și o galerie foto consistentă de test.

Ultimele articole

Articole recomandate

37 Comments

  1. Cine ma ajuta ?!!Va rog!!mi-am acchizitionat zilele acestea un smartphon E-BODA X450,nu stiu cum am intrat pe internet,mi-am epuizat tot MB-urile si acum nu mai pot sau nu mai stiu sa ma deconectez?acesta sa fie si motivul pt.care bateria nu tine mai mult de 5 ore??in conditia in care am facut doar o convorbire??
    Doresc un raspuns urgent(manualul de utiliz e ff sumar)va multumesc!!

  2. Salut, George eu mi-am achizitionat acest telefon acum o saptamana datorita riviewului facut de tine si sunt foarte multumit de el merge strong pe ultimile jocuri aparute pe market ,recomand acest telefon si va garantez ca este cu mult peste un samsung galaxy s2, chiar este comparabil cu un s3. Unii din cei care au pus comentarii ca mai bine ar pune bani sa isi ia nu stiu ce samsung le recomand un telefon E-boda v200 eruption. Este cu mult peste asteptarile lumii!

  3. Samsung nu e lider in functii… intradevar aplicatiile sunt gratis fata de un WP,dar daca stai sa te gandesti putin, la WP nu iei virusi,nu se blocheaza in aplicatii ca unee telefoane samsunggen s3 care il are tata si i sa blocat softul cand a fost sunat de o persoana ( :)))))) ). La un WP ai Office preinstalat de Microsoft.
    Recent tata sia achizitionat un lumia 925 si la ce specificatii are nu se blocheaza in nimic, mai ales pe net se incarca sa secunda cand esti la vro 10-15 metri de router.
    Cu alte cuvinte Nokia vine foarte tare din urma mai ales cu recentul model lumia 930 care pot spune ca rupe multe telefoane(l-am testat).

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.