Blackberry 6 disponibil pentru Curve, Bold…

Am descoperit cu plăcere Blackberry 6. Sistemul de operare este disponibil de acum și pentru alte modele decât Torch. Evident că până va fi oferit de Vodafone sau Orange România va mai dura. Uite un link de pe afară de unde îl poți descărca. Dă un download, instalează cu Blackberry Desktop Manager dar nu uita să faci backup înainte.
Și să nu uităm că de câteva zile a fost deschis și AppWorld pentru români. Adică putem lua 20.000 de aplicaţii pentru Blackberry. Până acum RIM ne-a considerat neinteresanți și nu aveam acces. Enjoy!

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Deci RIM nu ne mai considera neinteresanti, dar, din pacate, Google inca o face. Market-ul de pe Android inca este inchis cumparaturilor in Romania.

    Foarte bine pentru RIM!

  2. buna!! am si eu o mare dilema. am un bberry bold 9000 de la t-mobile

    telefonul este decodat si functioneaza ft. bine. as vrea sa fac si eu update la versiunea 6.0. nu am nici cea mai mica idee cum se face…so pls hellllp! pls! pe site am gasit intradevar ceva, insa scrie vodafone..sa inteleg ca imi vor bloca telefonul in reteaua vodafone?

  3. ma apuc de treaba, insa sper ca pe urma sa nu ma trezesc ca nu mai pot sa folosesc cosmoteul in el:(, deoarece acum este decodat soft sau nici nu stiu exact cum ca am platit unui tip sa mi-l faca

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.