Metoda de furt din masini cu bruiajul telecomenzii

Vai, ce ma infurie hotii astia puturosi! Ei chiar nu stiu ca romanii nu mai lasa lucruri valoroase in masini? Primit pe email. Luati aminte si scrieti daca ati patit si voi la fel.

–––
     Astazi, 10.02.2011, am avut ceva de rezolvat in zona P-ta Cosbuc- Bdul Libertatii ( Bucuresti). Am parcat masina in fata sediului RCS-RDS , am rezolvat ce aveam de rezolvat in 15 min si m-am intors la masina.    Nu am reusit sa deschid masina nici din cheie (telecomanda) nici din telecomanda de la alarma. Langa mine un domn se chinuia sa-si inchida masina cu telecomanda si nu reusea. Deci eu nu reuseam sa o deschid pe a mea  el nu putea sa o inchida pe a lui.PREA MARE COINCIDENTA!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-am adus aminte ca citisem pe net un articol care explica ca masinile care se inchid cu telecomanda nu sunt sigure deoarece se poate bruia semnalul dat de aceasta si masina nu se inchide ( desi tu ai apasat pe buton si esti sigur ca s-a inchis).     M-am uitat in jur si……………… o masina micuta cu 2 usi , marca Datsun ,culoare gri deschis, fara numere de inmatriculare  era oprita in apropiere in spatele masinilor parcate . M-am dus catre acea masina , in ea erau 4 indivizi ( cum aratau este usor sa ghiciti) , unul din ei avea un dispozitiv care semana cu o telecomnda de tv dar avea si antena.  Cand m-au vazut , au plecat .     Imediat dupa ne-am putut descuia respectiv incuia masinile din telecomanda.Asadar este o noua metoda de a fura din masina. Verificati-va masina dupa ce ati inchis-o.Cum functioneaza:  individul tine permanent apasat pe butonul dispozitivului , care emite un semnal ( frecventa) sau ce o fi, semnal ce nu lasa comanda ta de inchidere sa „ajunga” la masina. Apesi pe buton sa inchizi masina, iar daca nu esti atent sa vezi daca intr-adevar s-a inchis, aceasta ramane deschisa. Pe urma doar asteapta la pleci de langa masina si te usureaza de ce ai lasat prin ea.Nu credeam asta stiind ca alarmele schimba codurile la fiecare activare  , si am un sistem de alarma bun, foarte laudat. Se pare ca e pentru fraieri cinstiti.Cei care ati patit asta  sau ati vazut , va rog, sustineti avertismentul, cei care nu au vazut tineti minte si anuntati-va prietenii si nu numai)

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

  1. fratilor eu sunt stabilit in elvetia si ma ocup cu aceasta ”telecomanda de bruiaj auto” 1 la mana merge la toate modelele de masini fabricate pana in 2004 in proportie de 70%, asta deoarece modelele pana in 2004 nu au infrared. 2 la mana nu citeste codurile telecomenzii auto ci doar anuleaza semnalu ce pleaca de la receptor, nu va ganditi ca pe urma va poate deschide masina, daca dormiti pe voi si nu va uitati la faruri chiar sa trageti de portiere e clar vina voastra! daca vedeti ca nu se incuie din telecomanmda hotii sunt in zona ea merege de la maximum 100 de m. incuiati cu cheia si totul e ok! Bafta Multa Si Nu Mai Dormiti Pe Voi!!!

  2. merge pe toate mai nou poti sati bagi codurii cite vrei nu face alceva prostile astea decit sati blocheze centralina asa ca romanii sint prea saraci nai ce fura de la ei aia va experimentau :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.