Bentley Flying Spur vs Tesla Model 3 – La prima vedere

A venit momentul pentru încă o comparație între Emma, Tesla Model 3 pe care o dețin eu, și un bolid din gama de lux, un Bentley Flying Spur. Nu îți ridica așteptările vorbim de tehnologie și nu de o liniuță cu cele două, deși nu ar fi nici aceea o comparație dusă la extrem. Până la urmă ambele motoare dezvoltă în jurul cifrei de 500 de cai putere și ambele mașini cântăresc undeva pe la două tone.

Veți vedea un review în curând și pe Cavaleria.ro cu acest Bentley Flying Spur, însă eu am profitat de faptul că era la noi în curte pe iarbă, și de soare și de Galaxy S21 Ultra pe care îl văd și eu prima dată ca să filmăm un clip scurt cu ambele mașini. Nu am editat nimic, pur și simplu l-am urcat direct pe YouTube, să zicem un prim test de cameră foto cu acest super telefon.

Revenind la subiecții acestui experiment, sunt sigur că la capitolul liniuță Tesla Model 3 e mai rapidă, însă confortul din Bentley nu poate fi atins de o companie care face mașini de doar 10 ani. Aproape 10 ani dacă luăm în calcul și prima variantă de Tesla. Oare cum ar fi să găsești materialele super premium, finisajele, și eventual câteva butoane elegante și pe o mașină electrică? Sau cum ar fi ca Bentley să producă acest model cu o motorizare dublă de 1000 de cai putere? Sunt sigur că dorința mea se va împlini cândva în viitor.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.