Categorie: #casabuhnici

Am găsit becuri inteligente [UNBOXING & REVIEW]℗

Să știți că citesc comentariile voastre, și mai și răspund la ele. M-a bucurat că știți de becurile Philips și multă lume a făcut referire la cele Hue, conectate la WiFi și la smartphone. Da, nu sunt ieftine însă astăzi nu vorbim despre ele ci despre cele cu adevărat inteligente.

La un preț mult mai mic decât Hue, găsești niște becuri numite Scene Switch de la Philips. Și zic că sunt cu adevărat inteligente pentru că îți oferă un confort pe care nici nu poți să ți-l imaginezi până nu îl și testezi.

Acestea sunt de două feluri, cele care își schimbă intensitatea luminoasă în funcție de câte ori le aprinzi, și celelalte care își schimbă doar temperatura de culoare. Pe primele le recomand de exemplu pentru sufragerie sau baie, unde poate seara sau dimineața devreme nu vrei o lumină puternică să îți supere ochii. Cred că merg la fel de bine și în dormitor sau în veioza de lângă pat.

Al doilea model, cele cu schinbarea temperaturii de culoare ți le recomand pentru sufragerie. În momentele când ai de exemplu ceva de lucru și vrei să te concentrezi treci pe lumina neutră iar atunci când vrei să te relaxezi la lumină caldă.

Stai, asta nu e tot, avem și becuri cu senzor de crepuscul, care se aprind singure atunci când e prea puțină lumină și se sting tot singure când vine ziua. Acestea sunt mai mult pentru exterior, însă la cât de puțin consumă poți lăsa unul la intrare în casă sau chiar în hol. Dacă e totuși ceva lumină naturală în hol, altfel va sta aprins mai tot timpul.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.