Ai nevoie de așa ceva! – Fără bătăi de cap!

V-am arătat acum ceva vreme o cameră de bord interesantă la CES 2022, una mică și deșteaptă de la Nextbase și vă promiteam că o vom testa. Ei bine iat-o, am instalat-o pe mașina de filmări în ultimele două săptămâni și imaginile arată mai bine decât ne așteptam.

Din păcate acel proiect de lege din 2021 care prevedea ca poliția să poată lua în considerare imaginile de pe camerele de bord nu a fost aprobată. Suntem înapoi în epoca de piatră, dar chiar și așa tot îți recomand o astfel de cameră, mai ales dacă ești în mașină o bună parte a zilei. 

Acum, ce cameră să alegi? Dacă tot vorbim de Nextbase, unul dintre cei mai mari producători din lume, și cel mai popular de altfel în Marea Britanie, ai cel puțin zece modele în funcție de bugetul tău. Astăzi vorbim despre 622GW, una dintre cele mai bune și care nu îți va rupe buzunarul, și o avem aici pe masa de review cu aproape toate accesoriile. Practic un kit compus din trei elemente care te vor scăpa de cele mai multe bătăi de cap în viitor, mai ales dacă ești șofer de meserie.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.