CINE ESTE SPEAK? – UNTOLD 2019

Acesta este un interviu diferit. În timpul probelor lui Tinnie Tempah am vorbit cu Speak, care la prima vedere poate pare inabordabil. Am găsit însă la el mai multă ambiție, bunăvoință și bunătate decât ți-ai imagina. În plus, o înțelegere foarte mare față de publicul său și de preferințele lor muzicale.

Am vorbit cu el multe și mai puțin mărunte, despre colecția lui personală și impresionantă de vinyl-uri, despre cum răspunde mesajelor de pe Instagram sau cum își editează fotografiile pe Instagram. Da, le face singur, și a învățat-o și pe iubita lui care acum l-a depășit la nivelul de editare foto al pozelor de pe Instagram.

Am vorbit despre Untold 2019 și despre manelele care probabil vor ajunge în playlist-ul unuia dintre marii DJ-i care mixează pe scena principală. Speak este foarte dezghețat și știe foarte bine că un artist nu rămâne consacrat muzicii cu care a început și a crescut. Cu toții ne schimbăm și trebuie să îmbrățișăm schimbarea,  atât noi ascultătorii cât și ei, artiștii.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.