BICI DIN CAPSULE DE CAFEA! – Velosophy+Nespresso=RE:CYCLE

”What goes around comes around”, aceasta este filozofia celor de la Velosophy, un producător de biciclete ce folosește aluminiu reciclat. ultima lor bijuterie folosește aluminiu din capsulele reciclate de Nespresso și este absolut superbă. Atenție, o spun asta ca bărbat, Lorena este absolut încântată de ea. Apropo, v-am spus că acele capsule de cafea se reciclează, cum și unde se reciclează, și că urmează să prindă viață într-un nou proiect, acum câteva luni.

Culoarea bicicletei este inspirată de la capsulele Arpeggio, preferatele celor de la Velosophy, iar soneria are forma unei capsule de cafea. Coșul este din stejar îndoit cu aburi, și are doi suporți pentru cănile speciale de cafea pe care le luăm cu noi zi de zi. RE:CYCLE este un reminder zilnic că orice acțiune este începutul unui proces, chiar și un gest mic, cum este reciclarea unei capsule de cafea poate da startul unui proces de reciclare și recreere a unor produse. Apropo, aluminiul, la fel ca și sticla, nu își pierde din proprietăți în timpul manipulării și poate fi reciclat la nesfârșit.

Ce specificații are? Ei bine este o bicicletă de oraș și componentele sunt după cum urmează:  Cadru din Aluminiu 6061 făcut din capsule reciclate de Nespresso, Șaua și manșoanele de ghidon sunt de la Brooks Cambium. Frânele sunt Shimano Nexus cu discuri mecanice, și la fel și pinioanele, cinci la număr. Schimbătoarele sunt tot din seria Shimano Nexus și se pot controla rapid, jantele tot din aluminiu, duble pentru rezistență crescută la șocuri iar cauciucurile provin de la Continental și sunt de 28 de inci cu 40 mm lățime. În total bicicleta cântărește nu mai puțin de 15 kilograme, nici mult dar nici puțin, numai bună pentru drumurile prin oraș.

Ok, nu este cea mai ieftină bicicletă și vă rog să nu mă certați în comentarii că pentru 1290 de euro poți să îți iei ceva mult mai performant. Aici nu o comparăm cu alte modele, ci o tratăm ca atare. Să reciclezi nu este ieftin, și de asemenea sunt multe elemente lucrate manual pe această bicicletă. Design-ul este deosebit, și sunt sigur că dacă o pui alături de alte biciclete, cu același preț, multă lume o va prefera pe aceasta tocmai pentru modul cum arată.

Așadar, dacă nu o poți cumpăra cum poți să te bucuri de o astfel de bijuterie? Ei bine o poți câștiga la conursul desfășurat de Nespresso și să urmezi pașii de mai jos. Vezi toate detaliile despre concurs pe site-ul Nespresso.

  1. Să fii înregistraț ca membru ai Clubului Nespresso
  2. Să cumperi din canalele de vânzare Nespresso, în perioada de desfășurare a concursului, minimum 50 de capsule de cafea
  3. În cazul comenzilor online, să introduci codul dedicat al concursului ”CONCURS” în câmpul promoțional
  4. in cazul comenzilor din retail, să completezi cartonașul de înscriere în concurs. În urma acordului lor de participare, nu uita să introduci în comandă codul de înscriere ”CONCURS”.
  5. În cazul comenzilor din CRC, să oferi acordul de a participa la concurs în timpul apelului telefonic înregistrat. În urma acordului lor de participare, vă rog să introduceți în comandă codul de înscriere ”CONCURS”.
  6. Desemnarea câștigătorilor: se vor trage la sorți EXCLUSIV comenzile de minimum 50 de capsule care au codul ”CONCURS” inclus

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut,as dori un sfat..sincer Intentionez sa mi achizitionez un mini countryman sh.Am vazut tot felul de pareri care m au speriat(scurgeri ulei,pompe apa care cedeaza,senzori arsi etc) I mi poti spune te rog, care dintre modele countryman e mai lipsit de riscuri si ce an de fabricatie?Multumesc anticipat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.