SONY WF-1000XM3 – CELE MAI TARI DOAPE WIRELESS?

Să mai încep acest articol cu ”obsesia mea pentru căști…” sau știți deja că am deja prea multe pentru un singur om. Ba chiar și pentru o familie. În ultima deplasare, la lansarea noului Samsung Galaxy Note 10, nu m-am putut abține și am pus repede mâna pe o pereche de Sony WF-1000XM3. M-am bazat pe discuțiile intense apărute în ultima vreme pe internet și pe faptul că abia se mai găsesc prin magazine prin afară. La noi nici atât. Dar eu oricum le voi face un unboxing și un review ca la carte, pentru că vreau să știu dacă ți le pot recomanda și ție la prețul aproximativ de 250 de euro. Aproximativ pentru că e posibil să mai scadă, sau poate chiar să crească dacă lipsesc prea mult de pe rafturile magazinelor.

Pe scurt, îmi plac, și le pot recomanda. Stau comod în ureche, autonomia este de invidiat, chiar și cu anulare de zgomot activă și se aud ”mai mari decât sunt”. Apropo, este una dintre puținele perechi de căști In-Ear care au anulare de zgomot activă și fac o treabă bună în acest sens. Ține minte că aceste tipuri de căști, cele cu ANC sau anulare activă a zgomotului de fond sunt recomandate pentru birouri foarte aglomerate și mai ales pentru călătorii cu avionul sau cu trenul, adică pentru acele locuri în care există un zgomot constant de motor.

Partea de funcții și opțiuni este destul de complexă și e disponibilă din aplicația celor de la Sony, compatibilă desigur cu toate modelele de căști cu Bluetooth din ultimele două-trei generații. Apropo, au Bluetooth 5.0, se conectează apid cu telefonul mobil, dar le lipsește codecul acela special al lui Sony, LDAC, cel prin care poți obține un sunet excelent.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Salut, as dori sa știu părerea voastră cu privire la o pereche de căști wireless in ear. Până să publicați acest review eram hotărât asupra modelului Sennheiser Momentum True Wireless. Dar acum sunt din nou nehotărât.
    Principala categorie la care mi-ar placea sa exceleze ar fi muzica, dar as vrea sa se audă și ok într-o convorbire.

    Ce părere aveți Sennheiser Momentum True Wireless sau SONY WF-1000XM3 și de ce?
    Mulțumesc anticipat.

  2. Am cumpărat aceste căști și din păcate sunt foarte dezamăgit, anularea zgomotului e undeva la 10% defapt cât reușește dopul să izoleze, următoarea problemă pe care o am este că tot pică din ureche indiferent ce tip de dop folosesc,deci există riscul de a le distruge.În rest chiar nu înțeleg cum de îi place așa mult la Buhnici aceste căști,nu merită nici banii.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.