VIDEO – teste, auto, televiziune, online –> drivetest.tv

In loc să vă fac urări banale, zic că ar fi mai util un cadou, acum ca am depasit cu bine primii 5 ani de buhnici.ro. Împreună cu Marian și încă un Marian am investit energie, pasiune și ceva bănuți ca să vă putem oferi prima televiziune online dedicată testelor auto.

www.drivetest.tv

De acum toate testele video care te intereseaza vor fi pe drivetest.tv in cantitati nemasurate, zi de zi. Incercam sa punem la un loc clipuri de pe tot internetul intr-o selectie atenta, in stilul buhnici.ro.

Fara multa gargara, iti uram vizionare placuta. Daca ai idei despre cum poate fi imbunatatit, te rog sa adaugi un comentariu.

Ultimele articole

Articole recomandate

30 Comments

  1. Cred ca ar fi util in momentul in care realizati un test al unui autovehicul sa ne spuneti si cat costa consumabilele gen filtru de aer, filtru de habitaclu, filtru de combustibil, filtru de ulei, ce ulei se foloseste, costul unei distributii piesele macar ca manopera difera de la service la service. Consider ca sunt lucruri utile pentru cel care doreste sa isi achizitioneze o masina noua si care nu tine cont neaparat de cat de bine arata masina ci mai ales de cat este de practica si economica cu buzunarul viitorului proprietar.

  2. Salutari tuturor.Dupa ceva timp am dat in sfarsit de drive teste speciale,cu un om care pune pasiune nu dor vorbe dintr-un catalog.O intrebare:cand faci drive testul cu un opel antara sau o skoda superb 2012 facelift??Sunt inebunit dupa masinile astea…de sunt un copil;) Mult succes in continuare si sper sa facem o liniutza candva…doar de:abiaa am luat permisu’:))

  3. Multumesc frumos.Mi-a trecut cheful de liniute. Am luat permisu’…m-am plimbat 2 zile si gta joaca. Era incantarea de la inceput..acum sunt linistit.sa ajung la facultate, sa termin facultate si dupa vad daca imi iau masina si mai fac liniute:))

  4. Salut George! Nu stiam unde sa te intreb, asa ca am ales acest articol. Am un buget de 7000 euro, la nevoie se mai poate creste, si vreau sa achizitionez o masina, motor diesel de preferat, pentru naveta, 60 km de 8-9 ori pe luna, doua concedii pe an, doi adulti si un copil. Nu ma pricep foarte tare la masini, am Dacia Logan 2007, si vreau o schimbare. Ar fi necesar un consum redus, si un cost de intretinere decent. Avand in vedere acestea, ce-mi recomanzi? Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.