VIDEO – Mini Countryman Cooper SD – The Undercover

Screen Shot 2015-02-23 at 10.03.16

Cu toții visăm la un Mini. Dar când ajungi să pornești din loc cu o familie tânără, un simplu Cooper chiar și S, e mai mult decât inutil. În portbagaj abia dacă încape un bax de scutece.

Așa a apărut Countryman. Bine, nu e chiar un break, dar îți faci treaba. O mașină premium, chic, exclusivistă și… hai, că nu arată rău. Mai ales dacă bifezi pachetul exterior John Cooper Works.

SD vine de la motorul de 2 litri, diesel, cu 143 de cai putere. Echivalentul terminației 18d, de pe BMW. Dacă ești amator de alergări, dar ții la buzunar și pentru vacanțe, SD nu e chiar un compromis. Consumul mediu declarat de consumator e de 4,9 litri. Și nu e rău pentru un Mini cu tracțiune integrală și cutie automată.

Sistemul All4 nu e gândit chiar pentru off-road. Ceea ce e bine, pentru că lucrează deștept ca tu să ai aderență maximă pe asfalt, iar iarna te va scoate din… probleme.

Minusuri tot poți să găsești. De la suspensia ușor rigidă, până la portbagajul aglomerat. Treci repede peste ele dacă alegi cu inima. ”Inima” is the new brain!

Ultimele articole

Articole recomandate

32 Comments

  1. Tot mai mult vad in testele tale ca nu respecti regulile de circulatie.De pe benzi de obligatoriu stg/dr faci inainte sau invers, pietoni care trec pe trecere si nu le acorzi prioritate.Adevarat ca incerci sa si explici interiorul masinii,etc dar in primul rand ar trebui sa respecti colegii din trafic.In rest la cat mai multe teste

    • Respect cât pot de mult regulile de circulație. Poate mă surprinzi într-o zi și stai după mine. Imagineză-ți spre exemplu că pe DN1 merg la BV cu 80 – 100 și nici nu mă mai uit după radare. În București mai am puțin și le dau prioritate și taximetriștilor care taie calea. Nu sunt periculos la volan dar uneori mai fac greșeli, neintenționate. Mă gândesc mereu că în cealaltă mașină aș fi eu și acționez ca atare.

  2. Astept foarte mult un test drive la noul opel corsa care arata foarte bine,smart si scaune incalzite,volan incalzit,gps,asistenta la parcari etc.. Si pretul pleaca de la 9.550€ A da si ial si pe marian cu tine parca video-ul iese mai bine cand aveti pareri diferite

  3. Felicitari pentru video George! Te urmaresc de ceva timp, imi place ca esti onest si iti exprimi o parere personala apropiata de orice om care ar dori sa achizitioneze un automobil.

    Succes mai departe, te rog sa nu renunti la emisiunea aceasta!

  4. Salut George,felicitari pt.ceea ce faci,pe cand un test cu noul Smart Forfour ? Este o varianta interesanta ca masina de oras pt.o femeie si nu numai.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.