Uite ce telefon mi-aș cumpăra

Nu este iPhone 4!

Mi se lungesc urechile după Samsung I9100 Galaxy S2, 16GB, Black. Costa ultima dată când m-am uitat pe eMAG.ro 2150 de lei. Deși mi se pare încă scump, e mai ieftin binișor decât iPhone 4.

Telefonul m-a cucerit cu ecranul excelent și experiența de folosire fără greșeală. Față de Google Nexus S, pe care îl folosesc acum, este mai precis la tastarea unor texte pe ecranul senzitiv care este și mai mare și mai clar.

Am avut ocazia să îl și testez în combinație cu un Televizor LED Samsung, 81cm, FullHD, 32D5500 , adică un Smart TV de la Samsung. Așa arartă primul drivetest cu gadgeturi pe buhnici.ro. Sper să vă placă.

Ultimele articole

Articole recomandate

60 Comments

  1. va salut, am si eu o problema cu tel meu Samsung S2. aseara am fost nevoit sa-mi repornesc tel pt ca partea stanga a display-ului nu mergea. Am repornit si de data asta nu-mi pot introduce pin-ul si modelul pentru deblocare! am incercat sa-l conectez la pc sa-mi descarc tot din el si sa-i dau resetare generala!? nu pot! imi zice ca telefonul este blocat si nu-l recunoaste decat ca dispozitiv media… 1. vreau sa-mi salvez toate contactele, mesajele, notite si foto/video din telefon ! CUM ? 2. pot saschimb display-ul si sa-mi pastrez toate datele nemodificate in telefon?! CUM ? 3. alte solutii?!?

  2. Din pacate, nu am facut back-up! Acum tel se aprinde dar este negru complet! Am vazut si fisura azi, sus pe mijloc, si este sub ecranul de protectie. La inceput a fost albastru iar acum e negru complet! Alte solutii?!? Multumesc anticipat!

  3. Buna! Am un Samsung Smart tv UE40D6000. In Smart hub mi_a disparut web browser. Ce e de facut? Am resetat tv din fabrica. Am actualizat server_ul. Am configurat Smart hub. Cu succes dar fara rezultat. Ce as mai putea face?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.