Trei poze cu Toyota Hilux 2010

Trei poze care spun pre puţin despre Toyota Hilux, o legendă 4×4. Maşinăria aceasta dă clasă mobilei din Ikea. Am umplut bena cu un pat, cinci dulapuri, o saltea, patru comode, o măsuţă, galerii, chestiune  despre care unul dintre pasageri credea că nu se poate întâmpla. Ca să nu mai vorbim că povara a fost o joacă pentru cărăuşul de carieră. Puţine maşini i se apropie ca utilitate. Pentru că aici vorbim despre o utilitară în adevăratul sens al cuvântului. Am apreciat însă în aceeaşi clasă Mazda BT-50 şi mai nou pentru mine Isuzu DMax, un fel de maşină naţională din Thailanda, unde este produsă. Nissan Navara se apropie, dar nu bate… Mitsubishi L200 este deasemenea un concurent foarte serios.

Ce mi se pare însă incredibil la Toyota Hilux, dincolo de tot ce ştim deja despre maşină, este cât e manevrabilă reuşeşte să fie în spaţii strâmte. Cât de bine şi simplu funcţionează totul. Întradevăr o maşină excepţională.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. ce ti se pare atat de special ca poti cara marfa cu ea? masina asta nu a fost facuta ptr carat marfa. in cea mai amarata dubita incape mai multa marfa decat ai luat tu aici.

  2. „fdsfdfdsfds” orice dubita, dacie papuc sau ce vrei u e la fel de manevrabila si la fel de fiabila? Pentru mai multe detalii da-i un search pe google „TopGear Toyota Hilux” si poate atunci o sa te lamuresti ce e atat de special cu masina asta.

  3. Valentin, daca ar fi mers undeva pe varful unui munte unde doar capra neagra ar fi ajuns si spunea uite ce masina extraordinara, atunci aveam tot respectul. dar asa sa iei o supe-masina, sa o incarci cu marfa si sa te lauzi cata marfa intra in ea si cat de manevrabila este, mi se pare o tampenie.
    e ca si cum ai lua un Lamborghini, l-ai umple cu saci cu cartofi si te-ai lauda ca ai reusit sa transporti toata recolta cu masina.
    macar cei de la Top Gear au ajuns cu o Toyota Hilux la polul nord, in ciuda tuturor care spuneau ca nu au nici o sansa sa ajunga.

  4. @fdsfdfdsfds: au ajuns si la vulcanul din Islanda inainte sa explodeze tot cu un hilux; au incercat sa distruga o hilux si nu au reusit; clarkson a facut 2 amfibii din hilux

  5. Salut George , imi plac masinile mari , dat fiind faptul ca sunt sofer de camioane , insa locuiesc in Pantelimon si am un smart cu , care am intrat intr-o groapa de m-a durut capul 2 zile . Mentionez ca am ales un smart 2012 pentru consum si dimensiune , crezand ca fac o alegere buna pentru Bucuresti , insa acum vreau sa schimb cu o Toyota Hilux si vreau sa imi spui ce consum are in Bucuresti si cat de buna este pentru Bucuresti aceasta masina ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.