TITAN, SAFIR + CERAMICĂ – HUAWEI WATCH GT3 PRO

Ce este nou la Huawei Watch GT3 Pro? Ei bine, înafară de display-ul deja exemplar și de materialele premium folosite doar la ceasuri scumpe s-a schimbat cam totul, în bine. Există însă două modele, unul pentru băieți și unul pentru fete :) Apropo, cel de damă este cel mai interesant pentru că e construit complet din ceramică, atât carcasa cât și cureaua. Cel pentru bărbați este construit din tita

Ecranul a rămas același, 1.43 sau 1.39 inci în funcție de diametrul ceasului, AMOLED cu aceeași rezoluție de 466×466 pixeli. Nu ai cum să mergi mai sus de atât din punct de vedere tehnologic, mai ales că ambele au un ecra din safir, al doilea material ca duritate după diamant.

În rest, mai totul a fost îmbunătățit într-un fel sau altul. De la senzori care sunt de două ori mai mulți, la procesorul intern și algoritmii de calcul. Îți va măsura ritmul cardiac, mișcarea, temperatura și chiar și nivelul de oxigen din sânge. Dacă toate lucrurile decurg bine, din toamnă va fi disponibilă și funcția de Electrocardiogramă, hardware-ul există, mai e nevoie de aprobări.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.