Telefonul cu CEL MAI BUN DISPLAY din lume! Și NU E SCUMP

Acest telefon are 3 superlative mari și late! Cea mai mare cameră de pe un mid-range de top și ”probabil” cea mai bună autonomie pe acest segment de preț – încă nu îmi vine să cred că deja avem 5 categorii și nu 3și ultimul- display-ul cu dimming cel mai rapid din lume.

Păi stai, am zis trei superlative, de ce la baterie nu sunt sigur? Pentru că fiecare utilizator are un mod aparte de a îl utiliza, și o singură aplicație îl poate detrona de pe locul întâi.

Hai să îți explic! Acesta este Honor 90, flagship-ul din segmentul de mijloc al producătorului în 2023. Chestia asta cu flagship mid-range mă încurcă și pe mine, pe scurt e cam așa.

În 2020 aveam telefoane de buget până în 1000 și umpic de lei, telefoane mid-range până în 2000 și ceva de lei și cele de top pe la 4000 de lei și chiar puțin mai sus. 

În 2023 telefoanele de top sunt peste 5000 de lei, uneori chiar și 8000 de lei, iar flagship-ul midrange a luat cumva locul telefonului de top din 2020. Pandemie, scumpiri, taxe, inflație, etc.. Așa cum spunea și Cristian Onețiu, vom plăti mai mult pentru orice.

Honor 90 este practic urmașul lui Honor 70 de anul trecut, iar schimbările sunt majore din toate punctele de vedere. Vine cu un procesor diferit, memorie mai mare, baterie mai mare, ecran mai bun, și o cameră uriașă în comparație cu predecesorul său. Ba are și un frate mai mic pe care îl avem aici pe masă și îl vom menționa mai târziu.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.