Survolează Bucureştiul aproape gratis!

Cel mai frumos şi mai bun elicopter de la noi este cel de la Academia de Aviaţie. Am zburat cu el la inundaţii, meciurile Stelei şi concerte. Este o bijuterie, iar o tură deasupra oraşului este o ocazie rarisimă. Vă îndemn să profitaţi!

http://www.aviationacademy.ro/eng/?p=108

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

 1. da… nimic nu se compara [cum zic ei] „cu un zbor romantic pe seara” in opt [zic eu :D] – pai romantismul in grup e ieftin, in intimitate te costa cam… 400 euro. hmmm… la banii astia dai o fuga de o zi pana la Viena ;)

 2. Salut,

  Salut
  Eu sunt persoana de contact pentru aceste tururi. Am aflat despre acest articol de la un client care urmeaza sa zboare pe 1 martie cu elicopterul.

  In primul rand, ii multumesc lui George Buhnici pentru acest articol si ma bucur ca a fost asa incantat de elicopterul YR-MDH. :)

  Avand in vedere ca va pot da informatii direct de la sursa, voi raspunde la cateva comentarii:

  1. pentru Bogdan „miroase a reclama, dar totusi util”
  Confirm ce a spus George ca este o reclama gratuita, din initiativa lui. Eu ma bucur ca lui i-a placut asa mult elicopterul si s-a gandit sa dea mai departe aceasta informatie.

  2. pentru vibe_R „chiar as fi interesat”
  Daca chiar esti interesat, dar nu poti accesa link-ul dat de George, cel mai simplu este sa suni la 0743.863.640 si vei primi informatii suplimentare

  3.pentru Adam „romantism in intimitate te costa cam 400 euro”
  Asa este, pentru elicopterul de 8 locuri, daca doriti sa zburati in 2, nu in 8, costa 400 euro per elicopter. Dar exista si alternativa de a zbura cu un elicopter de 3 locuri (monomotor, nu bimotor si fara canapele din piele)unde costa aprox. 80 euro de persoana (pentru un tur cu doar 2 persoane). Deci, romantism in intimitate la 160euro.

  4.pentru ordinaru „Chiar mi-ar placea, dar nu stiu daca merita 2 drumuri Arad-Bucuresti”
  Intr-adevar e cam departe Aradul. Dar daca esti intr-adevar interesat si mai ai inca 7 prieteni care vor sa zboare (ca sa fiti 8 in total), te putem anunta cand elicopterul are o cursa la Arad si poate faceti un survol al Aradului :)

  Seara faina tuturor!
  Valentina

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.