Cine „învârte” Toyota?

Aud tot mai multe voci care anunţă prăbuşirea de imagine a gigantului japonez. Rar mi-a fost dat să văd un croşeu mai dur şi mai spectaculos încasat de vreo marcă auto în urma unei rechemări. Vorbim deja despre milioane de unităţi aduse la service pentru o problemă care seamănă cu unul dintre coşmarurile oricărui şofer. Ca maşina pe care o conduci să accelereze dincolo de a mai putea să o opreşti în siguranţă. Cert e că nu a scăpat până acum vreun producător fără să fie nevoit să remedieze cel puţin un defect de fabricaţie după lansarea unui model, însă în cazul Toyota proporţiile sunt colosale iar tam-tam-ul seamănă mai degrabă a concert de talgere.

Simţiţi tensiunea? Vă face să vă puneţi întrebări cu privire la calitatea unei mărci despre care aţi auzit numai de bine în ultima vreme, nu-i aşa? Eu zic să ne băgăm capul în apă rece şi să spunem pentru cinci mine: „Şi totuşi…”

Hai să vedem despre ce vorbim aici. Totul începe cu un incident absolut cutremurător… mai mult pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

 1. Fii atent aici:
  http://merlinra.blogspot.com/
  Ce zici? Tu stii multe despre masini si cam stii ce-i teapa si ce-i nu.
  Imi dau seama ca daca dai accept la acest comment e un fel de promovare, dar nu asta ma intereseaza. Eu vreau sa imi pun asa ceva pe masina. Am vb. si cu d-ul Radu (cel care are blogul) si cu d-ul Corneliu (inventatorul filtrului) si sunt de treaba, m-am inteles f. bine cu ei si par oameni sinceri, adica nu par tepari.
  Poti sa alfi tu mai multe si sa ne spui si noua? Daca asa ceva este pe bune sunt sigur ca multi doritori exista, mai ales pentru scaderea consumului… poate si tu esti interesat.

  Te salut

 2. Am o Toyota Yaris de aproape 3 ani(acusi 200 000km) si nu am avut probleme cu ea. Astfel de povesti mi se par putin cusute cu ata alba si evident in mediile financiare au greutate. Adevarul e ca ma gandesc si eu sa-mi schimb masina. Ma gandesc la un RAV4. Da, e tot de la Toyota.:o)

 3. Am fost o perioada angajatul unui dealer Toyota. S-au facut rechemari si pentru o simpla supapa de la sistemul de aer conditionat. Cred ca problema este mult prea umflata. Orice producator serios face rechemari, nu e nimic spectaculos in asta. Aici cineva trage sforile cu putere, Toyota deranjeaza multa lume importanta in SUA.

 4. Mai Nicolae …250000 Km si nu ai schimbat un surub ??…Atunci e cazul sa te trezesti si sa nu mai visezi …sau sa nu mai minti ma baiatule ….Lasa-ne cu cretinitati d’astea…Ce dracu suntem copii ?..Ne minti de parca am avea toti 12 ani …

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.