SELLY LA 18 ANI #IGDLCC E008

El este Selly! Mai are nevoie de o prezentare sau îl cunoașteți deja? Dacă nu îl cunoașteți atunci aflați că e pasionat de YouTube, la nivelul la care canalul său ajunge la aproape 2 milioane de abonați, și acum câteva zile abia a împlinit 18 ani. Sunt sigur că te-am făcut deja curios ce pot vorbi cu un băiat de 18 ani timp de 55 de minute. Tocmai de aceea, acest podcast servește ca o lecție de viață pentru cei chiar mai în vârstă ca Selly.

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

 1. Super interviu! Felicitări pentru podcasturi! Am o fetita de 14 ani si urmarindu l pe Selly am început să fiu mai încrezător în generația lor care refuză să mai citească ceva si sa se mai implice în comunitate. Ii voi urmări cu mai multă atenție.
  In alta ordine de idei: am urmarit cu interes întregul interviu pana la comentariul tau legat de Biserica Ortodoxă, care m a deranjat. Te urmăresc de câțiva ani și am ajuns să te consider un prieten în sfaturile căruia pot avea incredere deplină. Pot spune cu bucurie ca sunt la faza de tencuire interioară a unei căsuțe din lemn, de care sunt foarte mândru, la care ai contribuit si tu prin experiența la care m ai facut părtaș prin #casabuhnici. Am mai apreciat la tine neutralitatea politică mai ales în această perioadă tulbure și tulburată de aceste personaje care se tot joacă zilnic cu viața, nervii si destinele noastre si ale copiilor noștri. Cu toate acestea, văzând că nu ești o persoană religioasă, nu pot să nu te intreb de ce mai ales vrei sa acuzi o instituție despre care consider că nu o cunosti îndeajuns, ca ai o imagine superficială. Sunt preot ortodox într un mic sat din Moldova și știu cât de mult a însemnat și înseamnă Biserica Ortodoxă pentru poporul român un ultima mie de ani.. Migratorii, armate de ocupație, regimuri politice, conducători de tot felul, de os domnesc sau nu, toate acestea au trecut, dar noi am stat alături de români, la vremuri mai bune si mai ales mai rele. E o discuție lungă și frumoasă.. Te rog doar să nu intri in astfel de subiecte doar de dragul de a face aceleași referiri la veșnicul doritor de bani Daniel… Ești mai presus de toate astea! Ești urmarit si apreciat de sute de mii de tineri.. Poate nu toți sunt religioși, poate nu toți vor fi cei mai buni creștini, dar sa i lăsăm pe ei sa decidă dacă vor sau nu să se depărteze de Dumnezeu. Îți doresc mult succes!

 2. Nu știu cum de se prezintă acest podcast ca fiind disponibil pentru iPhone în iTunes, pe Spotify, dar nimic despre Google Podcasts. Este la fel de ușor de găsit și în aplicația Podcasturi de la Google, doar scrii „Buhnici” și apare. Spre deosebire de alte servicii, cel de la Google indexează automat toate podcasturile. Unde pui că dacă creezi un link direct nici nu trebuie să ai instalată aplicația Podcasturi Google, ci se poate asculta direct pe telefon, un modul pentru podcasturi fiind de multă vreme înglobat în Google Search.
  Așadar atenție, Google a lansat în 2018 o aplicație pentru ascultat podcasturi unde poate fi găsit și „#IGDLCC” căutând în caseta care apare la apăsarea butonului Căutare din partea de sus stânga a ferestrei principale; există și butonul pentru cast (Proiecție), eu ascult aceste episoade pe Google Home Mini.

 3. Salut George, bănuiesc ca încă nu ai auzit de Ștefan Mandachi, romanul care si-a construit primul metru de autostrada din Moldova. Mi-ar plăcea foarte mult sa va aud discutand într-un Podcast, aveți cel puțin un lucru in comun. O seara frumoasa

 4. Observ că în podcasturi vorbești destul de mult de monetizarea conținutului de pe YouTube prin reclame. Am o curiozitate, este plătit conținutul și dacă este vizionat de plătitori de abonament YouTube Premium?

 5. Nu sunt sau cel puțin nu eram un simpatizant al lui Selly, însă podcastul este foarte bun. Felicitări! :) Sper sa vedem cat mai multe podcastul în curând.

 6. Nea George, mai lasa-l si pe invitat sa vorbeasca! Zau, e jenant! Daca ai un ceas, ca la sah, sa cronometrezi cat ai vorbit si cat a vorbit Selly. Stiu ca trebuie sa creezi un dialog, dar noi vrem sa aflam cat mai multe de la el. Ia notite de la Catalin Stefanescu, de la Garantat 100%.

 7. Felicitari George pentru tot ceea ce faci.Felicitari si pentru Selly.
  George, stii cine ar putea face o schimbare in Romania sau mai ales in viata romanilor?
  Oameni ca tine. Oameni ca Selly, Levi, Alex G.,Zaiafet, …etc.
  CUM? Raspuns: DARUIND! Daruind o informatie.O informatie de doar 18 minute dar de mare valoare intitulata „Proiectul Parghia” …precum cele din seria ta, IGDLCC.
  Acum se pune intrebarea:- Daca-ti trimit informatia, te uiti la ea?

 8. Felicitari George pentru tot ce faci! Felicitari si pentru invitatul tau Selly.
  George, stii ca oameni ca tine, ca Selly, Levi, Alex, Zaiafet, …etc , ar putea schimb viata romanilor? Nu facand politica ci daruind. Daruind o informatie de milioane.
  Acum vin cu o intrebare:- Daca-ti trimit informatia de doar 18 minute, te uiti la ea?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.